Bol som na stope....začínam pochybovať....predsa len pravá , ľavá mi chýba...:))))
počuj vypálený pixel je vidno ked fakt velmi priblížiš, či sa mýlim? ja si myslím že v tom bude niečo iné :) a teraz krížik alebo bod? neni jedno :) oné ale privítal by som foto :)
a neni to podozrivé, že je to akurát úplne v strede? :)
No ja sice nemám vypaléne nič, ale keď namáčknem spúšť tak tam mám červený štvorček......
no už sa blížiš :), bodaj by som sa mýlil, ale mám takéhoto tušáka :)
a ked v menu nastavíš tak čuduj sa svet, ten červený štvorček, krížik, bod bude tam v kuse :)čo povieš?
pôjdem ďalej :) neviem či to nie je default nastavenie :)
Sorry prestávam fungovať....to mám za to že fungujem celý deň...:)))
Som v štádiu ,kedy nerozoznám kozmonauta od bežného človeka....adié Šošana, ako bolo povedané v jednom Tarantínovom filme (Inglourious Basterds) ....idem zúriť do duchne....:)))))
Yo, tam ho maju. A ked ho chytis do ruky som si isty ze D90-tku nebudes chciet (teda ak nemas bars male ruky). Tiez som sa rozhodoval medzi D90 a 50D. Video vs.ergonomia a material. Ked som ich mal v ruke tak som na video ihned zabudol a vyhrala ergonomia (hlavne lepsie umiestnena spust a velky grip) a dobry pocit z kovu :)
Sorry prestávam fungovať....to mám za to že fungujem celý deň...:)))
Som v štádiu ,kedy nerozoznám kozmonauta od bežného človeka....adié Šošana, ako bolo povedané v jednom Tarantínovom filme (Inglourious Basterds) ....idem zúriť do duchne....:)))))
Takže je dobojované, žlto-čierny si môžu písať čiarku...:) Dosť ma sklamalo, že som nenašiel predajňu, kde by som si mohol vyskúšať 50d, škoda...:(
neboj, nebudes lutovat - D90 ma skvely AF a ked zainvestujes do skiel tak fotky budes mat ako lusk! Ako zakladak ber nikon 16-85 - to nema chybu, podla mna najlepsi zakladny zoom na trhu vobec
neboj, nebudes lutovat - D90 ma skvely AF a ked zainvestujes do skiel tak fotky budes mat ako lusk! Ako zakladak ber nikon 16-85 - to nema chybu, podla mna najlepsi zakladny zoom na trhu vobec
to dufam že nebudem ľutovať, ale po prečítaní tvojich komentov v jednom vlákne spred roka mi zmrazilo môj blažený úsmev :) Ale treb sa sústrediť na to čo je.
Ano chce to dobré sklíčka, no na začiatok som volil seťák nech mi zvýši na čačky a príslušenstvo. Ten 16-85 by bola lepšia voľba, ale musím dosporiť zopár dukátov a vystriehnuť nejaký bazárový, snáď sa podarí. Dočkaj klasu jak husa času (či?)...:)
Mozno sprosta otazka pre vas..ale predsa: ´Canon 50D je lepsi pri foteni prave sportu a vacsej dostupnosti objektivov,ma vsak mensi DR.´ DR je čo??:) dakujem
Inak som majitelom D90 uz asi jeden rok a jakoze maximalna spokonoost, nieje nič čo by som na nom menil, mozno to telo príde slabo (krehko) spravene ale v tom nevidim az taky problem...po technickej stranke radím d90
R - je jednoduchsie povedane zachytit co najviac detailov aj z tmavych aj zo svetlych casti. Mas menej prepalov, lepsiu farebnost a kresbu aj tam, kde by boli len svetle alebo tmave miesta.
50D ma velku rychlost snimania 6,3 obr/s - co je super, neujde ten sravny moment - ale D90 to tiez nema take zle. A spracovanie - o tom uz bolo povedane.
Chcem podotknut, ze kvalitu fotiek technicky robia predovsetkym kvalitne objektivy, to sa neda nahradit akymkolvek inym kvalitnym cipom.
Takže je dobojované, žlto-čierny si môžu písať čiarku...:) Dosť ma sklamalo, že som nenašiel predajňu, kde by som si mohol vyskúšať 50d, škoda...:(
nevrav ani zo srandy, že u Maťa v Optime nemali 50D-ečko, s kámošom toť v piatok (23.04.) sme riešili či D90 alebo 50D, pre kámošovho švagra (nie pre nás: kámoš má 50D a ja D300 a Oly) a práve v Optime mal na pulte oba ... samozrejme sme mu poradili ...
Zobral 50D, ... za tú cenu ... no nezober to,kámoš mu podaroval objektív sigmu (akú to už neviem) a na rozbeh má čo potrebuje, postupne neskôr, keď sa dostane do fotenia s DSLR sa rozhodné sám s ďalšími objektívmi ...
ináč ja som sa rozhodoval dávnejšie medzi 50D a D300 ... ale to bolo trochu o inom ... mne vyhovuje u N D300 kreatívny systém osvetlenia (čo bol hlavný dôvod pre žlto-čierných)
v ten čas keď som bol tak nemali, bol som pozrieť v utorok (20.4) poobede a predajca mi povedal že asi pred 1,5 hodinou ho predali a že ďalší by mal prísť v priebehu týždňa. Bol som sklamaný, ale vyskúšal som aspoň 7D, v ruke sedela výborne :)
Ináč slušný výber techniky a skiel majú, malá predajňa ale veľká ponuka.
canon 50d vs nikon d90
a neni to podozrivé, že je to akurát úplne v strede? :)
a ked v menu nastavíš tak čuduj sa svet, ten červený štvorček, krížik, bod bude tam v kuse :)čo povieš?
pôjdem ďalej :) neviem či to nie je default nastavenie :)
Nikdy som ho nevidel a mám ho rád....zaujímavé...:))))
Ano chce to dobré sklíčka, no na začiatok som volil seťák nech mi zvýši na čačky a príslušenstvo. Ten 16-85 by bola lepšia voľba, ale musím dosporiť zopár dukátov a vystriehnuť nejaký bazárový, snáď sa podarí. Dočkaj klasu jak husa času (či?)...:)
Inak som majitelom D90 uz asi jeden rok a jakoze maximalna spokonoost, nieje nič čo by som na nom menil, mozno to telo príde slabo (krehko) spravene ale v tom nevidim az taky problem...po technickej stranke radím d90
50D ma velku rychlost snimania 6,3 obr/s - co je super, neujde ten sravny moment - ale D90 to tiez nema take zle. A spracovanie - o tom uz bolo povedane.
Chcem podotknut, ze kvalitu fotiek technicky robia predovsetkym kvalitne objektivy, to sa neda nahradit akymkolvek inym kvalitnym cipom.
Zobral 50D, ... za tú cenu ... no nezober to,kámoš mu podaroval objektív sigmu (akú to už neviem) a na rozbeh má čo potrebuje, postupne neskôr, keď sa dostane do fotenia s DSLR sa rozhodné sám s ďalšími objektívmi ...
ináč ja som sa rozhodoval dávnejšie medzi 50D a D300 ... ale to bolo trochu o inom ... mne vyhovuje u N D300 kreatívny systém osvetlenia (čo bol hlavný dôvod pre žlto-čierných)
Ináč slušný výber techniky a skiel majú, malá predajňa ale veľká ponuka.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa