Dobry den,
poprosim o informaciu, kde by som nasiel firmware na Nikon D90 (vcera kupeny a po rozbaleni a pusteni ma SW ver. 1.0).
Ak uz takato otazka bola v minulosti, prosim o link.
Dakujem
aktualny firmware najdes nainstalovany vo fotaku co si vcera kupil a rozbalil ...
mrco, nevieš či nikon plánuje urobiť update firmwaru? Alebo už nechajú D90 ako výbehový model? Lebo niekde som počul, že budúci rok má prísť nástupca D90tky..
mrco, nevieš či nikon plánuje urobiť update firmwaru? Alebo už nechajú D90 ako výbehový model? Lebo niekde som počul, že budúci rok má prísť nástupca D90tky..
rad by som ti fvalifikane odpovedal, ale zial niekde som zapatrosil vestecku gulu ;-)
Pokiaľ si klikneš na nikon.cz a zaregistruješ sa tam, získaš prístup nielen k tejto banálnej informácii, ale aj k rozsiahlej databáze odborne zodpovedaných otázok. Okrem toho reagujú aj na priamo zadané otázky. Ak si tam registruješ aj techniku, v prípade krádeže sa už nedá opraviť (sledujú výrobné čísla). Ale môžeš sa pokojne pýtať aj tu, možno Ti niekto poradí niečo rozumné...
Pokiaľ si klikneš na nikon.cz a zaregistruješ sa tam, získaš prístup nielen k tejto banálnej informácii, ale aj k rozsiahlej databáze odborne zodpovedaných otázok. Okrem toho reagujú aj na priamo zadané otázky. Ak si tam registruješ aj techniku, v prípade krádeže sa už nedá opraviť (sledujú výrobné čísla). Ale môžeš sa pokojne pýtať aj tu, možno Ti niekto poradí niečo rozumné...
v pripade kradeze je mi to jedno a aj tak sa nepokazi - ved je to Nikon ;-)
v pripade kradeze je mi to jedno a aj tak sa nepokazi - ved je to Nikon ;-)
To je síce fakt, ale možno si taký blbší zlodej nechá čistiť v nikon servise čip :-))) Inak väčšina ukradnutých foťákov skončí v rukách nič netušiacich nových a šťastných majiteľov sekáčov, takže šanca môže byť dosť veľká. Dúfam, že o tom budeme vždy len teoretizovať :-))) Inak keď kupujem sekáč, tak toto si v nikone kontrolujem.
pre D90: http://support.nikonusa.com/app/answers/detail/a_id/17162/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzA1NjY2NDEzL3NpZC9zaTFzQWN1aw%3D%3D tu je verzia firmware 1.002 vyskúšaj.
tu sú aktuálne vezie FW: http://support.nikonusa.com/app/answers/detail/a_id/13783/~/current-firmware-downloads-available-for-nikon-products
Podla mna ak ta zaujima najviac na tom fotaku firmware tak to si si mohol kupit radsej mobil /taky ale s fotakom/, a nejakym Andrioidom a FW si mozes updatovat dookola. S fotakom sa foti a nie skuma firmware. Je to pre teba absolutne nepodstatna info FW mas v poriadku podla mna, a k lepsim fotkam ti pomozu mozno ine temy na fore. Nic v zlom ..: peace :..
čo v prípade ak fotoaparát predám? stačí sa tam odregistrovať....lebo čo ak sa po predaji fotoaparát pokazí novému majiteľovi? PS: je to otázka mimo témy, ale zaujala ma tvoj názor (resp. jeho časť o tej registrácii na nikon.cz)
čo v prípade ak fotoaparát predám? stačí sa tam odregistrovať....lebo čo ak sa po predaji fotoaparát pokazí novému majiteľovi? PS: je to otázka mimo témy, ale zaujala ma tvoj názor (resp. jeho časť o tej registrácii na nikon.cz)
Techniku mozes do zoznamu pridavat aj odoberat. Ja som tak vymazal veci, ktore som predal. Naopak zaregistroval som si napr. D90 s druhej ruky, aby som si stiahol navod.
Techniku mozes do zoznamu pridavat aj odoberat. Ja som tak vymazal veci, ktore som predal. Naopak zaregistroval som si napr. D90 s druhej ruky, aby som si stiahol navod.
ešte otázka: pri registrovaní musím zadať aj dátum kúpi, čo ak si teraz presný nepamätám? musím tam zadať správny (viem, že by tam mal byť správny, ale momentálne si neviem správny dátum zistiť). Viem, že sa to dá zaregistrovať dodatočne, ale pýtam sa lebo nemám s týmto skúsenosti.
ešte otázka: pri registrovaní musím zadať aj dátum kúpi, čo ak si teraz presný nepamätám? musím tam zadať správny (viem, že by tam mal byť správny, ale momentálne si neviem správny dátum zistiť). Viem, že sa to dá zaregistrovať dodatočne, ale pýtam sa lebo nemám s týmto skúsenosti.
Toto som neriesil. Oni aj tak nemaju od predajcu spatne, kedy sa ktory kus predal.
Daj tam približne hocičo. To má zmysel len v čase záruky (aspoň si myslím). Aj ja som to už riešil - nemal som doklad od sekáčového blesku, tak som tam buchol nejaký odhad A v prípade záruky to tiež nie je smerodajné - aj tak musíš mať potvrdený záručný list...
Firmware na Nikon D90
... asi niet prilis co updateovat ...
Veď uvidíme čo bude ďalej, necháme sa prekvapiť :)
Nový foťák a potrebuje upgrade firmwaru.
Konkrétne ale FW máš aktuálny.
http://support.nikonusa.com/app/answers/detail/a_id/17162/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzA1NjY2NDEzL3NpZC9zaTFzQWN1aw%3D%3D
tu je verzia firmware 1.002
vyskúšaj.
tu sú aktuálne vezie FW:
http://support.nikonusa.com/app/answers/detail/a_id/13783/~/current-firmware-downloads-available-for-nikon-products
PS: je to otázka mimo témy, ale zaujala ma tvoj názor (resp. jeho časť o tej registrácii na nikon.cz)
PS: je to otázka mimo témy, ale zaujala ma tvoj názor (resp. jeho časť o tej registrácii na nikon.cz)
pri registrovaní musím zadať aj dátum kúpi, čo ak si teraz presný nepamätám? musím tam zadať správny (viem, že by tam mal byť správny, ale momentálne si neviem správny dátum zistiť). Viem, že sa to dá zaregistrovať dodatočne, ale pýtam sa lebo nemám s týmto skúsenosti.
pri registrovaní musím zadať aj dátum kúpi, čo ak si teraz presný nepamätám? musím tam zadať správny (viem, že by tam mal byť správny, ale momentálne si neviem správny dátum zistiť). Viem, že sa to dá zaregistrovať dodatočne, ale pýtam sa lebo nemám s týmto skúsenosti.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa