pri tom linku máš napísané aj toto: Lustrzanka chwilowo niedostępna to znamená, že momentálne nie je zrkadlovká dostupná ... takže tú cenu by som nebral veľmi vážne ... pripočítaj si cenu dovozu na slovensko a si takmer na tej istej cene ako u nás ...
Ok, keď porovnam iba cenu tela aj tak ma to vijde o 300 eur lacnejšie v poľsku
v pohode ja Ťa nenútim k nákupu u overených obchodníkov ... z poľska Ti to na dobierku nepošlú, takže musíš zaplatiť cenu vopred (poplatok v banke za zahraničný prevod cca 17,- € + kuriér na slovensko cca 20,- €) a potom čakaj či Ti niečo príde a kedy ... neskôr ako budeš riešiť záruku ... bla bla bla (sme v EU poľsko tiež záruka platí ... áno, ale nájdeš na SK obchodníka, ktorý na svoje náklady Ti pošle aparát do CZ/PL na reklamačnú opravu :))) asi nie, tak si zašli kuriérom do servisu sám a nezabudni zaplatiť aj poistenie zásielky ... zrátaj si to .... opäť pripomínam kúp si, kde chceš ale rozmýšľaj aj tri kroky dopredu (ako pri šachu ...)
DSLR z poľska
telo stojiod 4549,00 zł do 4890,00 zł.
pri tom linku máš napísané aj toto: Lustrzanka chwilowo niedostępna to znamená, že momentálne nie je zrkadlovká dostupná ... takže tú cenu by som nebral veľmi vážne ... pripočítaj si cenu dovozu na slovensko a si takmer na tej istej cene ako u nás ...
a cena 7399 PLN zodpovedá cca 1900 €
2049,- €
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie