Fórum » O TECHNIKE

nikon vs. olympus

zazi
2010-06-02 16:56:20+02
potrebujem poradit, co kupit radsej NIKON D3000 alebo OLYMPUS E 420 DZK? (aj s oddovodnenim :) )

Granko
2010-06-02 17:01:02+02
moje odôvodnenie, Canon:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/nova-tema-vo-fore/
http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/ako-spravne-polozit-otazku/

javelin
2010-06-02 17:29:45+02
Už sú tu zas , prišiel ich čas.....:)))
Olympus....lepšie sadne do vrecka................:))))

Matúš Koprda
2010-06-02 17:35:19+02
príspevok od: Granko
moje odôvodnenie, Canon:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/nova-tema-vo-fore/
http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/ako-spravne-polozit-otazku/
ale všímaj ako to dnes ide.
UŽ tretia téma z kategórie ´Nikon vs.´

Granko
2010-06-02 18:02:20+02
ja som to prestal počítať na Vianoce roku pána 2008 :o)
potom prišla invázia z kozmu a začal kokteil matrixu, StarTreku, Alfa a Vinetua na ringišpíre Pepíčka zo Sváka Ragana :o)

conan7
2010-06-02 18:18:36+02
aj ty si si všimol? tie názvy nemajú chybu. ako nejaký K1 turnaj :)
nikon vs.sony, nikon vs. olympus, nikon vs. canon
ten nikon je dobrý bitkár :)

maTTo_corp
2010-06-02 18:22:44+02
príspevok od: conan7
aj ty si si všimol? tie názvy nemajú chybu. ako nejaký K1 turnaj :)
nikon vs.sony, nikon vs. olympus, nikon vs. canon
ten nikon je dobrý bitkár :)
alien vs. predator vs. terminator vs. chuck norris vs. judge dredd vs. kozmoBališ vs. Dr. House....ta asi tak

conan7
2010-06-02 19:43:59+02
príspevok od: maTTo_corp
alien vs. predator vs. terminator vs. chuck norris vs. judge dredd vs. kozmoBališ vs. Dr. House....ta asi tak
presne tak.

conan7
2010-06-02 19:45:15+02
ešte čakám kedy príde titinius a napíše na 14 254 125 strán ako by sa malo poradiť a budeme doma :) :P

hatamrc
2010-06-02 22:50:14+02
Toto mi propomina jeden diel z kultovych Simpsonovcov a skolnika Willyho ,jeho uvahu o prirodzenych nepriateloch ..skoti vs americania,skoti vs anglicania,skoti vs cinania ,skoti vs iny skoti ...ach ti skoti ako ich nenavidim :D

zazi
2010-06-03 16:42:19+02
cize porad si sam, esteze ma to neprekvapuje :)

Sybi
2010-06-03 16:47:16+02
Ani by ta to nemalo prekvapovat -> citala si linky od Granka??

zazi
2010-06-03 16:53:52+02
necitala, netreba...nechystam sa zapajat do fora, co uz tu len zmozem proti tolkym odbornikom :)

maTTo_corp
2010-06-03 16:58:20+02
príspevok od: zazi
cize porad si sam, esteze ma to neprekvapuje :)
ja som zvyčajne kľudný a aj teraz skúsim byť.....takže...skús si prečítať svoju otázku a porozmýšľať prečo tu ľudia reagovali ako reagovali....ODKIAL mame vedieť???????....HA?! odkiaľ?!...neupresňuješ nič....čo chceš fotiť, ako veľmi sa tomu chceš venovať, koľko chceš do toho investovať....kua ľudia premýšľate vy vôbec či to len my ostatní sme j*bnutí?!!.....ja mám z kerej puče vedieť čo si TY máš kúpiť?!.....

...ak ti dôjde, že s otázkou skutočne niečo nie je v poriadku, prečítaj si link ktorý tu postol Granko, to bude krok číslo 2 a možno keď normálne položíš otázku, dostaneme sa niekam ďalej....

dovtedy si poraď sama....

duroslav
2010-06-03 17:00:13+02
Tento pán všetko vie

zazi
2010-06-03 17:05:19+02
dakujem vsetkym za podnetne prispevky, uz mam vybrate, este ze slovac je taký ochotny narod :)))

wayne
2010-06-03 17:05:30+02
príspevok od: zazi
necitala, netreba...nechystam sa zapajat do fora, co uz tu len zmozem proti tolkym odbornikom :)
ale precitat si si ich mala, su tam uzitocne tipy a rady, ktore by pomohli aj tebe aj nam. je tu velmi vela ochotnych ludi pomoct, ak clovek, co sa chce nieco sam dozvediet vynalozi snahu formulovat svoje otazky zrozumitelne a necaka ze mu vsetko dame na podnose :)

polozim otazku ja tebe; chces fotak, ktory ti bude vyhovovat a bude sa ti pacit, alebo chces fotak, ktory ti poradi niekto z fora len preto, ze je o par rokov skusenosti vpredu a na urovni, kam sa ty mozes dostat napriklad ovela pomalsie, je zname o zenach, pozorujem to aj na svojej manzelke, ktorym su nejake technicke detaily ukradnute, v tom pripade bude spravna volba olympus, pretoze vychodzi vystup pocas pekneho dna a svetla je krajsi ako z nikonu. nikon je zas dobra vstupenka ak chces minat dalsie eura a rozsirovat si vybavu. vela ludi tu foti prave nikonom, ale su to ludia, ktori si co to presli a maju peniaze na spickovu vybavu a maju k nej zodpovedajuci pocet rokov praxe.

volba je to tazka, a je na tebe ktory fotoaparat si vyberies. je tazke ti radit, nepises aku mas prax, co konkretne si zazila, ake su tvoje znalosti. to tiez pomoze ti lepsie poradit, konkretizovanie poziadaviek celkovo v zivote zohrava pomerne velku ulohu pri stanovovani si cielov do buducnosti :)

tak, a ked som sa tak pekne rozpisal, snad nam pomozes a bud konkretizujes svoje poziadavky, ci skusenosti, alebo budes sarkazmom zakryvat tvoju urazenost.

Tvoja volba.

zazi
2010-06-03 17:15:34+02
ooo dakujem wayne,takuto odpoved beriem..pokial ide o fotak islo mi konkretne o tie dva typy ne o znacku ako taku, teda ci nikon ci olympus(vyberala som podla paramaterov, uau :) ) no a uz som sa tu troska rozhliadla a nasla som recenzie na oba, co uznavam ze som mohla spravit uz na zaciatku:) moja chyba :)

maTTo_corp
2010-06-03 17:19:23+02
príspevok od: wayne
ale precitat si si ich mala, su tam uzitocne tipy a rady, ktore by pomohli aj tebe aj nam. je tu velmi vela ochotnych ludi pomoct, ak clovek, co sa chce nieco sam dozvediet vynalozi snahu formulovat svoje otazky zrozumitelne a necaka ze mu vsetko dame na podnose :)

polozim otazku ja tebe; chces fotak, ktory ti bude vyhovovat a bude sa ti pacit, alebo chces fotak, ktory ti poradi niekto z fora len preto, ze je o par rokov skusenosti vpredu a na urovni, kam sa ty mozes dostat napriklad ovela pomalsie, je zname o zenach, pozorujem to aj na svojej manzelke, ktorym su nejake technicke detaily ukradnute, v tom pripade bude spravna volba olympus, pretoze vychodzi vystup pocas pekneho dna a svetla je krajsi ako z nikonu. nikon je zas dobra vstupenka ak chces minat dalsie eura a rozsirovat si vybavu. vela ludi tu foti prave nikonom, ale su to ludia, ktori si co to presli a maju peniaze na spickovu vybavu a maju k nej zodpovedajuci pocet rokov praxe.

volba je to tazka, a je na tebe ktory fotoaparat si vyberies. je tazke ti radit, nepises aku mas prax, co konkretne si zazila, ake su tvoje znalosti. to tiez pomoze ti lepsie poradit, konkretizovanie poziadaviek celkovo v zivote zohrava pomerne velku ulohu pri stanovovani si cielov do buducnosti :)

tak, a ked som sa tak pekne rozpisal, snad nam pomozes a bud konkretizujes svoje poziadavky, ci skusenosti, alebo budes sarkazmom zakryvat tvoju urazenost.

Tvoja volba.
nie Marek, nenapíše nič, lebo už má vybraté a my sme tu k*k*ti....neviem načo si sa rozpisoval, keď si to aj tak neprečíta, lebo je to zbytočné,sme tu všetci príliš odborníci...

zazi
2010-06-03 17:26:28+02
nie Marek, nenapíše nič, lebo už má vybraté a my sme tu k*k*ti....neviem načo si sa rozpisoval, keď si to aj tak neprečíta, lebo je to zbytočné,sme tu všetci príliš odborníci...
fuuuuha no ospravedlnujem sa vsetkym prilis dotknutym :)

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()