hm...tak rozhodol som sa po skúšaní sigmy, že si vezmem sigmu pre HSM motor a slušnú kresbu.
no necelé 2 kilá len tak v ruke človek neudrží, preto potrebujem (zasa niečo :D) grip na D5000, nijaký kompatibilný som od nikonu nenašiel (či som si nevšimol?)
viete mi nejaké kvalitné gripy odporučiť?
nepotrebujem stopky, ani dátum a ani teplotu na ázijských gripoch za 20 sk
ideálny by bol origo grip, ak samozrejme existuje..
tá kvalita phottixu nevyzerá bohvieako, či sa mi to iba vidí?
aj ja chcem vidieť kvalitu pohľadom, naučíš ma to? :o))
kľudne si kúp originál, aj keď neviem, či vôbec do D5000 robia...mám pocit, že najskôr do D90...
vŕzga mi v kolenách, ošúchané mám rifle a pevné niektoré časti tela v určitej chvíli :o)))
človeče, to nie je 100-ročná skriňa, kde už lak ani v náznaku, pánty vŕzgajú, či je drevo rozvŕtané...ja som s ním absolútne spokojný, opýtaj sa človeka s nickom Sused, ten ti napíše svoje dojmy :o)
Samozrejme,dokonca má automatiku: pri dvoch batériách vyberie tú slabšiu na napájanie a až keď ju vychniape tak prepne na tú silnejšiu.Praktická vec.Samozrejme za chodu môžeš vybrať von ktorúkoľvek z nich a prepne sa na tú druhú.
to ...viking81... :
neviem posúdiť čo ty popisuješ,odovzdávam skúsenosti s gripom na D5000 a ten funguje ako štandartný battery grip,štandartne.Čo to má s ostrením alebo infra spúšťou?Spýtaj sa svojho dodávateľa.Nepomôžem ti v tomto.
pytal som sa len preto lebo ked nie je origo od nikonu tak ze ci je d5000 pripravena na grip...lebo napr d60 nebola a grip od tretieho vyrobcu fungoval v podstate ako infra dialkova spust....samotna spust ma lenjednu polohu a jedne kontakty s telom su napajacie....tak mi to len tak napadlo :)
Nasiel som toto, http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200447821900&ssPageName=STRK:MEWAX:IT pravdepodobne ide o to iste vyssie spominane.(cena trochu vzrastla +2£ zrejme euro straca). Zaujimalo by ma skor, ci po nasadeni mozno stale pouzivat otocny displej pripadne ake su tam este obmedzenia. Pani majitelia, vyjadrite sa prosim..
absencia gripu ma rovnaky dovod ako napr. absencia dedikovaneho tlacidla pre ISO, alebo samostatneho stavoveho displeja - D5000 je spolu s D40,D60,D3000 entry-level SLR
Battery grip na nikon D5000
kľudne si kúp originál, aj keď neviem, či vôbec do D5000 robia...mám pocit, že najskôr do D90...
tak neviem, povedz ty svoje skúsenosti s tým gripom...materiál ošúchavý? pevný? nevŕzga?
človeče, to nie je 100-ročná skriňa, kde už lak ani v náznaku, pánty vŕzgajú, či je drevo rozvŕtané...ja som s ním absolútne spokojný, opýtaj sa človeka s nickom Sused, ten ti napíše svoje dojmy :o)
Doporučujem Vláďu Fučíka z Humpolce:
http://sk.vffoto.com/sk-detail-249374-bateriovy-grip-pro-nikon-d5000.html
@milos, hej, všimol som si že inak to asi nepôjde...no čo už.
to ...viking81... :
neviem posúdiť čo ty popisuješ,odovzdávam skúsenosti s gripom na D5000 a ten funguje ako štandartný battery grip,štandartne.Čo to má s ostrením alebo infra spúšťou?Spýtaj sa svojho dodávateľa.Nepomôžem ti v tomto.
takže stlačím, a foťák zaostrá a tak cvakne?
hmm...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa