Kúp si Canon 1000D + Tamron 17-50 2.8 VC. Telo možno neskôr zmeníš, Tamrona si necháš a pre Canon máš cenovo dostupnejšie ďalšie objektívy a predpokladám, že teda nemáš eurá na rozdávanie :)
podla mna by nedal uz len preto, lebo sa orientuje na naizsiu triedu zrkadloviek a pochybujem ze da za objektiv viac ako za samotne telo.v tejto triede mu je lepsie sklo nepotrebne.Teda ak chce dobru kvalitu nech si kupi pevne sklo.napr 50/1.8 ale to mu zas nepokryje pozadovane ohniska.
CANON 1000D určite.... nikon nemá motorček, teda objektívy preplatíš... canon mam, ma svoje muchy ale na rozbeh staci.... postupne dokúpiš lepšie a 18-55 IS je v pohode za tú cenu...
CANON 1000D určite.... nikon nemá motorček, teda objektívy preplatíš... canon mam, ma svoje muchy ale na rozbeh staci.... postupne dokúpiš lepšie a 18-55 IS je v pohode za tú cenu...
Dobrý seťák neexistuje, ale na to prídeš až ked ho vymeníš za niečo lepšie, a to budeš ešte vystonávať nad cenou Tamrona 17-50 alebo Sigmy 17-70, 15-85 je drahý a neponúka lepšiu svetelnosť, 17-40 / 17-55 je ešte drahší...
Dobrý seťák neexistuje, ale na to prídeš až ked ho vymeníš za niečo lepšie, a to budeš ešte vystonávať nad cenou Tamrona 17-50 alebo Sigmy 17-70, 15-85 je drahý a neponúka lepšiu svetelnosť, 17-40 / 17-55 je ešte drahší...
nooo toto je dobra kravina....k takemu canonu 5D sa dava setak aj objektiv 24-105 f/4 L IS USM ci ake ma presne ozancenie....a nepovedal by som ze je to zly setak :D setovy objektiv je to preto lebo sa predava v sete s telom za zvyhodnenu cenu :) to len na upresnenie :) je setak ako setak....
nikon d3000 alebo Canon EOS 1000D ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa