Uznávam, s tým som sa zle vyjadril. Tie podmienky tam však mali dosť ťažké ako som písal vyššie, teraz vidím, že aj tomis.ales napísal o tom fotení od pupku :)
a teraz ešte raz a po slovensky ;o))
ja som bol v tom, že na pohyb stabilizátoru-korekčnej šošovky/šošoviek stačí elektrický impulz, ktorý ich rozhýbe bez ohľadu na to, v akom prostredí sa objektív nachádza vzhľadom na to, že fyzikálne veličiny priamo nezasahujú do jej pohybu, keďže sa nachádza vo vnútri objektívu relatívne v uzavretom priestore...či?
gravitacia je svyna dyva. dostane sa aj do vnutra objektivu ...
tak ja radšej do kozmodisku nepôjdem, lebo aby sa mi niečo dostalo niekam bez môjho zvolenia, to neprichádza do úvahy...ja som slušne vychovaný, furt sa opýtam, či môžem vstúpiť a nie na drzovku len tak...
Vermírna objednávka NIKON
na to aby stabilizator fungoval potrebuje gravitacnu silu / gravitaciu, ktora nie je sucastou implementacie ISS
ja som bol v tom, že na pohyb stabilizátoru-korekčnej šošovky/šošoviek stačí elektrický impulz, ktorý ich rozhýbe bez ohľadu na to, v akom prostredí sa objektív nachádza vzhľadom na to, že fyzikálne veličiny priamo nezasahujú do jej pohybu, keďže sa nachádza vo vnútri objektívu relatívne v uzavretom priestore...či?
ten gyro-oný mi nič nehovorí, ale možno ho raz spoznám :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa