počuj, vy ste nejaká divoká firma :o)) zase si natáčal video a mňa si nezavolal? no pekne ;o)))
po víkende si myslím že robím v ZOO ;-))) Ešte teraz sa z toho žalúdok spamätáva. Nenatáčal a dúfam že ani mňa nik nenatáčal bo by ste si mysleli že to čo za zver tu píše ;-DDD
po víkende si myslím že robím v ZOO ;-))) Ešte teraz sa z toho žalúdok spamätáva. Nenatáčal a dúfam že ani mňa nik nenatáčal bo by ste si mysleli že to čo za zver tu píše ;-DDD
áno, máš pravdu..ja fungujem tak isto...low-endové telo a L-kový objektív za 3x cenu...ale je to v prípade 12Mpx...550-ka má o polovicu viac...a čip má taký istý, aj keď ma procesor novšej generácie...mne ten môj jednoduchý sedliacky rozum jednoducho nedovolí napísať - kúp si 550-tku, lebo som presvedčený, že marketing robí s ľudmi svoje...a účinkuje...nech si kúpi 450D, ak niekde ešte nájde, možno ja 500D - tá má len 15Mpx...chápeme sa, o čo mi ide? začiatočníci sú nadšený zrkadlovkami, tu im Canon ponúkol 18mega, kto by to nechcel...ale zabijú to nízkym rozpočtom, lebo tak to býva...jednoducho na ferrari nemôžem dať gumy, čo dáva Kia sériovo na Ceéd a nemôžem tankovať 95-ťku, ale musím chodiť na Shell-ku a tankovať 99-oktánový benzín, aby šlapalo ako treba...chápeme sa?
Samozrejme, rozumiem. Nepísal som o peniazoch, ani nikoho nechcem presviedčať, bola to iba moja úvaha. Každý najlepšie pozná svoje potreby. Všetko dobré...:)
tak nie, tak sa ani ja nepoznám, ja som v reále slušný človek. Ba takmer dokonalí :-DDD No cez víkend dáko prevládli nad tou dokonalosťou zvieracie pudy. Ešte dobre že som to stihol skrotiť a ukončil som to skôr než by bolo neskoro ;-)
Samozrejme, rozumiem. Nepísal som o peniazoch, ani nikoho nechcem presviedčať, bola to iba moja úvaha. Každý najlepšie pozná svoje potreby. Všetko dobré...:)
Dodo, to nebolo myslené ani ako gesto presviedčania...jasné, každý si kúpi to, čo uzná za vhodné...koniec koncov si to kupuje sám a podľa toho, čo preferuje...dík, aj tebe :o)
tak nie, tak sa ani ja nepoznám, ja som v reále slušný človek. Ba takmer dokonalí :-DDD No cez víkend dáko prevládli nad tou dokonalosťou zvieracie pudy. Ešte dobre že som to stihol skrotiť a ukončil som to skôr než by bolo neskoro ;-)
Ďakujem za vyčerpávajúce odpovede...
Niesom začiatočník momentálne mam 1000D a už ma dosť obmedzuje preto plánujem kúpiť niečo nove. Pôjdem do 50D a budem mat pokoj na par rokov...
Niesom začiatočník momentálne mam 1000D a už ma dosť obmedzuje preto plánujem kúpiť niečo nove. Pôjdem do 50D a budem mat pokoj na par rokov...
Určite nebudeš ľutovať tak ako ja som neľutoval kúpu 40d aj keď som plánoval niečo iné
EOS 550d alebo 50d
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa