Zdravim. Mam SD kartu Kingston 8GB 4class. Niekedy jedna alebo viac fotiek, sú poškodené tak, že sú poskladané z viacerých fotiek z karty.(viď prilozenu fotografiu). neviete mi poradit co s tym moze byt? Vopred dakujem za vsetky rady a pripomienky
Na Linuxe mozes pamatove medium skontrolovat pomocou prikazu badblocks. Uz som to niekolkokrat pouzil, ak je chybny len jeden pamatovy blok, vie ho oznacit, aby sa nepouzival. Pod windows na to tusim sluzi scandisk.
Na Linuxe mozes pamatove medium skontrolovat pomocou prikazu badblocks. Uz som to niekolkokrat pouzil, ak je chybny len jeden pamatovy blok, vie ho oznacit, aby sa nepouzival. Pod windows na to tusim sluzi scandisk.
formatoval som ju aj v pc aj v zrkadle. Je to to iste.. Este som rozmyslal ze by som zmenil alokacnu jednotku pri formatovani..ale v tom chyba asi nebude
To drevotrieskové , to je trezor...???
Sekáčom na mäso nerozumiem ....na zbytok si trúfam aj zborku-rozborku , ale dostal ma ten puškorevolver....neviem zaradiť???????
formatoval som ju aj v pc aj v zrkadle. Je to to iste.. Este som rozmyslal ze by som zmenil alokacnu jednotku pri formatovani..ale v tom chyba asi nebude
format v XP a format vo fotaku je len quick format, treba skusit normalny. ale tu kartu by som bud vyhodil, alebo reklamoval, podla toho kolko stala.
Problem s SD kartou
Sekáčom na mäso nerozumiem ....na zbytok si trúfam aj zborku-rozborku , ale dostal ma ten puškorevolver....neviem zaradiť???????
Alfa Proj ´revolverova karabina´ ... taka rychlopalna westernova sradna
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa