ako je na tom zavierka na 5D ? o 40D som pocul ze dost odchadzala ale mozno to boli len keci. tiez zvazujem vymenu ale co ma drzi pri 40D je zaruka a istota ze to este pol roka pojde a ked nie tak vymenia. Dik za info.
tu mate test 450D vs 5D vybrali si ich asi preto ze maju rovnaku 12mpx. Az taky strasny rozdiel tam ale nevidim :) Jasne, ostrost ma lepsiu, aj nizsi sum vo vyssich iso.
OK, nie je problem. Poslem ti mail cez msg, len neviem, ci sa mi to tam zmesti. Pripadne, aby aj ostatni z toho nieco mali, ak to mozes supnut na nejaky free-send server, tak linku si moze mrknut kazdy ...
ako je na tom zavierka na 5D ? o 40D som pocul ze dost odchadzala ale mozno to boli len keci. tiez zvazujem vymenu ale co ma drzi pri 40D je zaruka a istota ze to este pol roka pojde a ked nie tak vymenia. Dik za info.
Tak vymena zavierky stojí cca 200-250 Eur, neviem či to treba nejak extra riešiť. po 100 K treba IMHO vymeniť preventivne lebo može odisť v tom najlepšom..
Chcel som skor vidiet podanie celej sceny. V com je FF vyraznejsi ako APS-C. Per-pixel s nosom nalepenym na monitore neriesim. Ale aj tak vdaka ...
taketo porovnania aps-c vs fullframe z rovnakym objektivom a rovnakou scenou sa hladaju na nete tazko... skoda... ale ak by si aj ty nieco nasiel, napis :)
taketo porovnania aps-c vs fullframe z rovnakym objektivom a rovnakou scenou sa hladaju na nete tazko... skoda... ale ak by si aj ty nieco nasiel, napis :)
Je v tom rozdiel ina DOF rozdielny hladacik najma medzi 450D a 5D ina zivotnost zavierky ine spracovanie tela teda vacsi fotak sa drzi lepsie celou rukou ako maly kde ti dve prsty lietaju a nemaju co uchytit lebo uchyt na prsti je maly. Kedsi som mal 400D a musel som dlhsie fotit a nanho som nasadil telak na koncekoch prstoch som mal modriny dokupil som aj grip nepomohlo. Dalsi rozdiel by mal byt vo vystupe na porovnanie posielam test z DXO Mark http://www.dxomark.com/index.php/en/Camera-Sensor/Compare-sensors/(appareil1)/185%7C0/(appareil2)/180%7C0/(appareil3)/176%7C0/(onglet)/0/(brand)/Canon/(brand2)/Canon/(brand3)/Canon
mna na fotaku nezaujima nic ine, ako obrazova kvalita. DOFka to je jasne, to viem :) mne je jedno ako sa drzi ze ma vecsi hladacik atd... staci ze pekne foti :) ja si ostatne pretrpim :) a nefotim sport ani wildlife, takze odolne telo mi nie je treba
mna na fotaku nezaujima nic ine, ako obrazova kvalita. DOFka to je jasne, to viem :) mne je jedno ako sa drzi ze ma vecsi hladacik atd... staci ze pekne foti :) ja si ostatne pretrpim :) a nefotim sport ani wildlife, takze odolne telo mi nie je treba
A co tak vysia farebna hlbka alebo nizsi sum a samozrejme dynamicky rozsah. To uz su dovody preto ked sa povie cim vacsi tym lepsi.
A co tak vysia farebna hlbka alebo nizsi sum a samozrejme dynamicky rozsah. To uz su dovody preto ked sa povie cim vacsi tym lepsi.
tak to je ina vec :) jasne, o dynamicky rozsah mi ide, vlastne to je v tej obrazovej kvalite uz myslene... Aj sum, tak ale canon ho ma fajn zvladnuty takmer u vsetkych.. okrem 7D :D
no peniaze neboli... Musel som sa uspokojit zo 450D ale tak az budem menit, urcite by som si chcel zohnat niekde stare 5Decko ak bude..
staručký Canon 5D
http://www.digineff.cz/art/titulka/clanek2060569818.html
no peniaze neboli... Musel som sa uspokojit zo 450D ale tak az budem menit, urcite by som si chcel zohnat niekde stare 5Decko ak bude..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa