do tisíc € ti pošlú na dobierku kurierom myslím DHL inak musíš platiť na účet do predu,časovo od objednávky ak je na sklade tak týždeň na vyžiadanie ti dajú číslo zásielky a ty si môžeš sledovať cez net kde sa práve nachádza tvoja objednávka ak máš firmu a si platca DPH tak ti tovar pošlu bez dane,komunikácia nie je problem maju slovenky hovoriaceho obchodníka.
Sú spoľahliví ja mám od nich D7000 cena super na tú dobu záruka 3roky dodali to do týždňa aj si tuším môžeš vybrať deň kedy príde kuriér. Stál niečo cez 1000€ a platil som kurierovy Cau
Sú spoľahliví ja mám od nich D7000 cena super na tú dobu záruka 3roky dodali to do týždňa aj si tuším môžeš vybrať deň kedy príde kuriér. Stál niečo cez 1000€ a platil som kurierovy Cau
Minuly tyždeň som si objednal Canon 24-70 2,8 L, zaplatil som predfaktúru a za 3 dni som mal tovar u seba. Rozdiel ceny oproti obchodom na Slovensku ako ephoto, aqt , Nay a pod skoro 200 €. Za cenu čo predávaju tu objektív som mal aj 8 vrstvový UV filter a stale som ušetril vyše 100 €.Teraz tam pôjdem objednávať 70-200 2,8 L. Vrelo doporučujem.
Minuly tyždeň som si objednal Canon 24-70 2,8 L, zaplatil som predfaktúru a za 3 dni som mal tovar u seba. Rozdiel ceny oproti obchodom na Slovensku ako ephoto, aqt , Nay a pod skoro 200 €. Za cenu čo predávaju tu objektív som mal aj 8 vrstvový UV filter a stale som ušetril vyše 100 €.Teraz tam pôjdem objednávať 70-200 2,8 L. Vrelo doporučujem.
Ja som sa pokúšal 3x objednať tovar, ale nedá sa použiť číslo mobilu. Je tam predčíslie le na pevnu linku. Nevieš ako to riešiť ?
Ja som sa pokúšal 3x objednať tovar, ale nedá sa použiť číslo mobilu. Je tam predčíslie le na pevnu linku. Nevieš ako to riešiť ?
Ja som s nimi komunikoval väčšinou mailom, ale raz bolo treba upresniť termín dodania a volal som na toto číslo : ++421650540089 . Maju tam hlásku, ale nakoniec sa mi ozval pracovník s ktorým som sa dohovoril po slovensky. Tak že v pohode. Ešte jeden moment. Po pár dňoch mi poslali na vyplnenie mailom dotazník spokojnosti.
Ja som s nimi komunikoval väčšinou mailom, ale raz bolo treba upresniť termín dodania a volal som na toto číslo : ++421650540089 . Maju tam hlásku, ale nakoniec sa mi ozval pracovník s ktorým som sa dohovoril po slovensky. Tak že v pohode. Ešte jeden moment. Po pár dňoch mi poslali na vyplnenie mailom dotazník spokojnosti.
Ten dotazník poslať musia, pokiaľ chcú mať na Heureke prívlastok Obchod overený zákazníkmi. Robí to veľa obchodov. Hodnotenia však majú suverénne najhoršie spomedzi fotoobchodov, tak preto sa pýtam na ten záručák, lebo záruku podľa toho, čo čítam buď neriešia vôbec, alebo veľmi ťažko.
ja mam osobne zle skusenolsti ... ked som objednaval 7D, tak 5 tyzdnov bez odpovede a potom napisali ze nemaju (a ani nebudu mat), ci si nedoplatim na mkii + 24-70. (zanedbatelny rozdiel). Tak isto aj pri kupe 50mm velmi zla komunikacia, nakoniec som stornoval aj jedno aj druhe a bral z inakade ... takze v prvom rade by som si overil ci maju na sklade.
Je v balení európsky záručný list a je aj potvrdený? Myslím Canon. Lebo podľa recenzií na najnakupe neradi riešia reklamácie, tak ostáva len Prolaika.
Prave mi prisiel Canon 100mm f2.8 Macro. Europsky Zarucny list je potvrdeny. Objektiv bol na sklade pri vytvarani objednavky - doruceny 4 dni od objednania. Platene kurierovi pri preberani.
Rad by som sa s vami podelil o neprijemnu skusenost s Extreme Digital e-shopom. Minuly rok som si 16.6. objednal objektiv Tamron 70-300 SP Di VC USD. Po roku aj 8 dnoch sa mi na nom pokazilo ostrenie. Hned som napisal do Extreme Digital s tym, ze objektiv ma 1 rok a tyzden, a ze ziadam o zarucnu opravu. Po asi tyzdnovom dohadovani ohladom zaslania na koniec dosiel kurier, ktory objektiv zobral do Extreme Digital Budapest. Ked sa mi po 30 dnoch nikto neozval, tak som napisal mail a dostal som odpoved v takom zmysle, ze objektiv je uz po zaruke (jednorocnej) a ze mi bude doruceny bez opravy. Cena dorucenia je 9,90 euro. Dohodli sme sa aspon na doruceni zadarmo....a bolo mi odporucene aby som si dal objektiv prehliadnut nejakou nezavislou organizaciou, ktora potvrdi chybu vyrobku a az potom to mozem znovu poslat do Extreme Digital Budapest a mali by to opravit na zaruku. Budem vas informovat o dalsom progrese...
Zatial som sa poucl, ze nie vzdy sa oplati ist po najmensej cene. Na buduce radsej nakupim niekde inde.
Eshop Extreme Digital
http://www.najnakup.sk/annotations_shops.aspx?s=1154
ked som objednaval 7D, tak 5 tyzdnov bez odpovede a potom napisali ze nemaju (a ani nebudu mat), ci si nedoplatim na mkii + 24-70. (zanedbatelny rozdiel).
Tak isto aj pri kupe 50mm velmi zla komunikacia, nakoniec som stornoval aj jedno aj druhe a bral z inakade
Minuly rok som si 16.6. objednal objektiv Tamron 70-300 SP Di VC USD. Po roku aj 8 dnoch sa mi na nom pokazilo ostrenie. Hned som napisal do Extreme Digital s tym, ze objektiv ma 1 rok a tyzden, a ze ziadam o zarucnu opravu. Po asi tyzdnovom dohadovani ohladom zaslania na koniec dosiel kurier, ktory objektiv zobral do Extreme Digital Budapest. Ked sa mi po 30 dnoch nikto neozval, tak som napisal mail a dostal som odpoved v takom zmysle, ze objektiv je uz po zaruke (jednorocnej) a ze mi bude doruceny bez opravy. Cena dorucenia je 9,90 euro. Dohodli sme sa aspon na doruceni zadarmo....a bolo mi odporucene aby som si dal objektiv prehliadnut nejakou nezavislou organizaciou, ktora potvrdi chybu vyrobku a az potom to mozem znovu poslat do Extreme Digital Budapest a mali by to opravit na zaruku.
Budem vas informovat o dalsom progrese...
Zatial som sa poucl, ze nie vzdy sa oplati ist po najmensej cene. Na buduce radsej nakupim niekde inde.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa