ahoj! kúpil som canon 50D len este objektív potrebujem. rozhodujem sa medzi EF S 18-200mm IS , alebo nad EF S 17-85mm IS ultrasonic. viete mi niekto poradit ktori znich je lepsi na 50D a preco? dakujem
jáj bože, treba riadne napísať názov témy. Ale ak si máš vybrať z týchto dvoch tak potom 17-85mm. Prečo, lebo je lepší. Rozsah od 18 po 200 je najlepšie mať pokryť aspoň dvoma a ideálne troma sklami, lebo čím väčší rozsah tím horšia kresba skla.
na 50D???ani jeden naco ti je 50D ak k tomu nemas dobre sklo bude to stat za..... ak chces nieco lacnejsie tak skus aspon tamron 17-55 a k tomu 70-200 F4, s takymi sklami ako si napísal je ti ta 50D zbytocná...ale tot len moj názor...
Nedaj sa odradiť kravinami. Ak s tým hodne cestuješ,tak kľudne aj ten 18-200.
Ak plánuješ rozširovať svoju zbierku objektívov,tak si kúp Tamron 17-50/2,8 na začiatok. A potom uvidíš . Na fotkách do A4 aj tak neuvidíš rozdiel medzi objektívom za 10 alebo 70 tisíc :)
na 50D???ani jeden naco ti je 50D ak k tomu nemas dobre sklo bude to stat za..... ak chces nieco lacnejsie tak skus aspon tamron 17-55 a k tomu 70-200 F4, s takymi sklami ako si napísal je ti ta 50D zbytocná...ale tot len moj názor...
neviem nevyznám sa velmi v ojektivoch este ale chceš mi povedať ze tamrony su lepšie ako canon objektívy? a preco? lebo zatial financie nepustia...
nový Tamron je podstatne rýchlejší ale treba ho vyskúšať na predajni stáva sa že vypisuje chybu. Už som sa s tím stretol, jeden ide bez problémov ďalší ani za toho otca ;-)
nový Tamron je podstatne rýchlejší ale treba ho vyskúšať na predajni stáva sa že vypisuje chybu. Už som sa s tím stretol, jeden ide bez problémov ďalší ani za toho otca ;-)
uz som zúfali,uz neviem ktorí by bol fakt dobrí. potrebujem taky aby bol aj s časti univerzálny ale robil pekne čiste fotky...
uz som zúfali,uz neviem ktorí by bol fakt dobrí. potrebujem taky aby bol aj s časti univerzálny ale robil pekne čiste fotky...
Pozri ak si presiel z mydla na zrkadlovku tak aj tým najlacnejsím setákom sa ti budu zdat fotky čiste ostré a blalbabla je to velký skok a myslím že 17 - 50 tamron nič nepokazíš ja tiez planujem kupit teraz 50d a k nemu tamrona 17-50 a potom dokupiť 70 -200 L usm 2.8 tak ze je to na teb či v budunosti chces investovať do skiel a kolko to je uz len na tebe
Ako sa tu všetci vyjadrili, v danej cenovej kategórii sa určite oplatí Tamron 17-50, máš verziu so stabilizátorom, alebo bez. Pôjdeš do predajne, odskúšaš a hotovo.
canon 50d
Ak plánuješ rozširovať svoju zbierku objektívov,tak si kúp Tamron 17-50/2,8 na začiatok. A potom uvidíš . Na fotkách do A4 aj tak neuvidíš rozdiel medzi objektívom za 10 alebo 70 tisíc :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa