Mal som D80, presiel som pred 2ma rokmi na D300, laka ma D700 hlavne koli FX.
Otazka na majitelov D700. Ma vyznam rozmyslat o D3s ktory je cenovo uplne inde? Stoj D3s za tu cenu? Hypoteticky D300 je to iste ako D700 az na velkost snimaca. Hypoteticky povedzme ze nechcem spravit medziskok z D300 na D700 a o dalsie 2-3 roky kupovat D3s. Sportku som nevyhral.
Chcem pocut nazor majitelov D700 a ak sa nejde tak aj D3s. Thnx.
Ver mi ze tych moznosti co by sa dalo robit a kde topit peniaze je velmi vela. :)
:)))) Ak nestopis rocne povedzme 2 - 3 000 € do fotaku kde ich inac stopis? Surf? Potapanie? Paragliding? Motorka ? Auto ? Ta suma je na hocico ine malo. A ak uz zacnes riesit ine fun veci tak to predsa musis natofit :))))
:)))) Ak nestopis rocne povedzme 2 - 3 000 € do fotaku kde ich inac stopis? Surf? Potapanie? Paragliding? Motorka ? Auto ? Ta suma je na hocico ine malo. A ak uz zacnes riesit ine fun veci tak to predsa musis natofit :))))
Teraz ked uz zacinam mat vsetko co som chcel mat z foto hraciek, prislo potapanie a s tym spojene aj fotenie, hadam tam nebudem plavat len tak bez fotaku ne? :)
UW vybavicky na D700 asi vies co stoja. Spekulujem ci nejst radsej do mirrorlessky s puzdrom ale ani to nie je zadarmo. Tam by som sa mozno s tvojim limitom zmestil. :)
Mne uz mirrorleska dosla minuly tyzden a hned som ju bol aj prevetrat v chorvatsku. Mensi senzor je citit, ale daju sa aj s tym spravit pekne fotky (na ISO 100)
Mne uz mirrorleska dosla minuly tyzden a hned som ju bol aj prevetrat v chorvatsku. Mensi senzor je citit, ale daju sa aj s tym spravit pekne fotky (na ISO 100)
Posli nieco do mailu Miso nech sa pokocham. S UW fotovybavou tento rok uz pockam. Vcera som pozeral kopec videi na youtube tocenych s E-PL1 a boli paradne. Uz len kvoli tomu videu spekulujem nad mirrorless. Cakam ci nieco Nikon vypoti, dufam ze to dnesnou P7000 nekonci.
oki, ved ja Ta na nic nenahovaram:).....chcel som len naznacit, ze sa da zit aj bez HI-Tech veci na ktore je dnesna spolocnost nastavena. Kazdopadne je fotenie fajn uchylka a je to len na Tebe do akej miery tomu das priestor;).
Nikon D300 - D700 - D3s
UW vybavicky na D700 asi vies co stoja. Spekulujem ci nejst radsej do mirrorlessky s puzdrom ale ani to nie je zadarmo. Tam by som sa mozno s tvojim limitom zmestil. :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa