Som zacinajuca amaterska fotografka a dostala som ponuku na Canon EOS 400D + setovy obj. a mensie prislusenstvo k tomu. potrebovala by som poradit ci je to vhodna ponuka?
400D je vydarena,ale ten setovy objektiv velmi nie(na zaciatok vsak postaci v pohode),skus vziat bez neho za nizsiu cenu a dokupit IS verziu pokial sa da.
Mozem len odporucit... Mam ho sice len par dni, ten stabilizator je neuveritelny... Canonacky IS co mam v 17-55 f2.8 sa moze schovat... Kresba sa mi tiez paci... Je pravda ze potme (= slabsie svetlo) ostri horsie, ale zaostri, a potme je to aj tak na stative a nejde o cas (aspon mne)
Samozrejme zalezi kolko chces investovat, aj taky Canon 70-200 F2.8 II IS USM je super sklo... len ta cena...
Len začínam, nechcem moc do toho vrážať. Aj 400D mám za 200 € cez bazár. Ty fotíš pohybovky alebo čo? Viem, že za cca 120 € nenájdem asi žiadny super skvelý teleobjektív. Tamron je dobrý aj tento? TAMRON AF 70-300mm F/4-5.6 Di
Canon EOS 400D + setovy objektiv vela? malo ?
Mozem len odporucit...
Mam ho sice len par dni, ten stabilizator je neuveritelny... Canonacky IS co mam v 17-55 f2.8 sa moze schovat...
Kresba sa mi tiez paci...
Je pravda ze potme (= slabsie svetlo) ostri horsie, ale zaostri, a potme je to aj tak na stative a nejde o cas (aspon mne)
Samozrejme zalezi kolko chces investovat, aj taky Canon 70-200 F2.8 II IS USM je super sklo... len ta cena...
Tamron je dobrý aj tento? TAMRON AF 70-300mm F/4-5.6 Di
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa