http://www.canonrumors.com/2010/09/1ds-mark-iv-in-2011-or-2012-cr2/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+canonrumors%2Frss+%28Canon+Rumors%29&utm_content=FaceBook
co na to hovorite?:)
myslim hlavne ze v 5D bude najskor ten 28Mgpx a v 1Ds mozno dokonca 39mgpx :)
ti co uvazujete o 5D, pockate si ? ci idete do mkII (rok je pre Vas dlho) ?
este troska filozoficky - fotak je len nastroj (nie ciel), fotky robi fotograf. Takze dobry fotograf dokaze spravit super foto aj na priemernom stroji, a babrak ani s Canon 1d XX nespravi dobru foto. Ked niekto ma za ciel mat co najnoviu techniku tak ok, ale ked niekto ma ciel dobre fotografie uz je to o inom. Takze ja fotak beriem ako nastroj k dosiahnutiu ciela.
dobrý fotograf má väčšinou aj dobrý foťák, no dobrý foťák nerobí dobré fotky, ale robí ich dobrý fotograf - ja to vidím takto:)
ano vedel som že je zbytočné spustiť sa do debaty s tebou. bohužial spravil som tú chybu. a tú vetu nepovažujem za bezpredmetnú, len aby si vedel že nie si (pre mňa) pupok sveta a ani nie si predmetom každej mojej myšlienky ba zároveň ani izbu nemám vyplagátovanú s tvojimi portrétmi.
teda kludne sleduj tie tvoje rumory čakaj na 1Ds Markk MDVII a rozmýšlaj nad kokotinami.
dobrý fotograf má väčšinou aj dobrý foťák, no dobrý foťák nerobí dobré fotky, ale robí ich dobrý fotograf - ja to vidím takto:)
takze Ty mas ako dobry fotograf (za toho Ta uprimne povazujem pri nahlade do tvojej tvorby tu na ephote) vo fotovybave nejaky Canon 1000D + setak a povedzme 75-300 mkIII hej ?:)
naco by Ti bola 5DmkII ked technika nerobi rozdiel :) ci ?
1000D vs 5D je rozdiel, a 5DmkII a 5DmkIII uz nieje,,?? ci ako,,, ? nechapem to,,,
co Ta ako v kuse pali??,.
nechapem to,,
slusne normalne som sa pytal, co na ten rummor hovoria zaujemcovia o 5D, a Ty mi odpisujes ze ten rummor je ´tapny´ ze sa zamyslam nad ´kokotinami´ .... ??? wtf ???
co som napisal, ze sem pises urazky, a dehonestujes rummory ? odkial Ty vies co ten clovek co to napisal to ma,,,? ci ho poznas,,?
ja sa praveze vobec nehram na ziaden pupok,
uplne regulerne som si zalozil vlakno o veci ktora ma zauima, Ty sem prijdes, a namiesto niecoho normalneho zoseba dostanes len urazky, tupe narazky na peniaze a zaklincujes to vulgarnou uvahou nad mojim zamyslanim sa...
ja nepochybujem o tom ze fotky robi fotograf a nie fotak,,, ale kazda fotka ma dve nohy na ktorych stoji, jedna je kompozicia a druhou je technicka kvalita. a technicku kvalitu zabezpecuje technicke zariadenie,
a pokial jedna noha fotke chyba, lebo si genialny fotograf, ale fotis s IXUSom, tak Ta asi nepozvu do NY robit vystavu. Keby si to iste nafotil s 5D tak uz ju tam ist robit mozes.
Suhlasis ci nie?
naco potom mas 50D a nie 1000D alebo ten IXUS, ked na technike nezalezi a riesim kokotiny podla Teba?
a preco pouzivas vobec vulgarizmy ? to je tvoja vyzitka,,, ?
preco su fotografi ktory ked chytili do ruky 1D mkIII a mali predtym 1D mkII tak by ho uz NIKDY naspat nevymenili ?
no lebo bol 1000x lepsi
Superb resolution and pixel level detail, noticeably better than the Mark II (especially in JPEG) - simply stunning output when used at low ISOs with good glass.
Surprisingly good high ISO performance (beats the Mark II despite resolution increase)
Ako porovnavat rozdiel medzi 1000D vs 5D a 5DmkII a 5DmkIII je blbost nie? Dnes je piatok nemal by si ist von skor dievky pokukat? :)
nie, praveze nieje :)
len ten rozdiel je mensi, ale je tam :)
a ja nikomu navyse nic nevnucujem, normalne sa pytam, a dostal som odpoved zatial len jednu na moju otazku, a to od mikiho33...
:(
chceš aby som rázne bol vážny ako Granko zvykol byť :))))))))
ako by on povedal pochybuješ sa na tenkom ľade :))))))))
poviem ti že bolo veľkou chybou odhaliť môj najslabší bod :)))))
ANO v mojom pripade to budes mat asi casto na taniery. A ty inak tiez neviem co tu obsmrdas. Grule pozberane? :D
:))) mne to nevadí, aspoň mám dôvod ťa prečo blokovať :)))
skoro celý den sme malovali u starkej a práve som dočítal knihu od Rolanda Gomeza. poznáš nie?
bandurky dopadli nad očakávanie, nebolo ich vela :))))))
Mam takeho tusaka ze od neho mam zopar PDFiek. :) Co citas Glamour?
hej. Fotografujeme Glamour to ako prvé. teraz som mal Posing Techniques for glamour photography.
a mám ešte vo výhlade ďalšie. víš ako? najrv teoria potom prax. :))))) nie najšťastnejšia metoda, ale dúfam že neplytvám zbytočne časom :)
1Ds mkIV a 5D mkIII
teda kludne sleduj tie tvoje rumory čakaj na 1Ds Markk MDVII a rozmýšlaj nad kokotinami.
naco by Ti bola 5DmkII ked technika nerobi rozdiel :) ci ?
1000D vs 5D je rozdiel, a 5DmkII a 5DmkIII uz nieje,,?? ci ako,,, ? nechapem to,,,
nechapem to,,
slusne normalne som sa pytal, co na ten rummor hovoria zaujemcovia o 5D, a Ty mi odpisujes ze ten rummor je ´tapny´ ze sa zamyslam nad ´kokotinami´ .... ??? wtf ???
co som napisal, ze sem pises urazky, a dehonestujes rummory ? odkial Ty vies co ten clovek co to napisal to ma,,,? ci ho poznas,,?
ja sa praveze vobec nehram na ziaden pupok,
uplne regulerne som si zalozil vlakno o veci ktora ma zauima, Ty sem prijdes, a namiesto niecoho normalneho zoseba dostanes len urazky, tupe narazky na peniaze a zaklincujes to vulgarnou uvahou nad mojim zamyslanim sa...
ja nepochybujem o tom ze fotky robi fotograf a nie fotak,,, ale kazda fotka ma dve nohy na ktorych stoji, jedna je kompozicia a druhou je technicka kvalita. a technicku kvalitu zabezpecuje technicke zariadenie,
a pokial jedna noha fotke chyba, lebo si genialny fotograf, ale fotis s IXUSom, tak Ta asi nepozvu do NY robit vystavu. Keby si to iste nafotil s 5D tak uz ju tam ist robit mozes.
Suhlasis ci nie?
naco potom mas 50D a nie 1000D alebo ten IXUS, ked na technike nezalezi a riesim kokotiny podla Teba?
a preco pouzivas vobec vulgarizmy ? to je tvoja vyzitka,,, ?
preco su fotografi ktory ked chytili do ruky 1D mkIII a mali predtym 1D mkII tak by ho uz NIKDY naspat nevymenili ?
no lebo bol 1000x lepsi
Superb resolution and pixel level detail, noticeably better than the Mark II (especially in JPEG) - simply stunning output when used at low ISOs with good glass.
Surprisingly good high ISO performance (beats the Mark II despite resolution increase)
z dpreview.com
len ten rozdiel je mensi, ale je tam :)
a ja nikomu navyse nic nevnucujem, normalne sa pytam, a dostal som odpoved zatial len jednu na moju otazku, a to od mikiho33...
:(
ako by on povedal pochybuješ sa na tenkom ľade :))))))))
poviem ti že bolo veľkou chybou odhaliť môj najslabší bod :)))))
skoro celý den sme malovali u starkej a práve som dočítal knihu od Rolanda Gomeza. poznáš nie?
bandurky dopadli nad očakávanie, nebolo ich vela :))))))
a mám ešte vo výhlade ďalšie. víš ako? najrv teoria potom prax. :))))) nie najšťastnejšia metoda, ale dúfam že neplytvám zbytočne časom :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa