Brala by som D700 ale ten je príliž drahý. A pri tých dvoch ďalších neviem či je pri týchto druhoch lepšie viac pixelov alebo brat ohľad na iné parametre. Osobne si myslím, že je lepšie menej pixelov + menší šum, ako veľa pixelov + vysoký šum. Niekto skúsenejší by mohol poradiť :)
D300s je profesionálna trieda a má lepšiu ergonómiu, treba si ju vyskúšať, v ženských rukách to nemusí byť výhoda, Tebe musí sadnúť do ruky otázka aps-c vs FF je už rozhodnutá? teraz už určite počkaj tie 3 týždne....
otazka aps-c vs FF nieje vobec rozhodnuta....jeden den tak, druhy den chcem opak..no zenska
vyriesil by to nastupca d300s - bola by som spokojna, ze mam novy lepsi fotak... a ff by ma pockalo kym fotograficky trosku budem niekde inde... ale asi to nevydrzim, uz som mesiac bez fotaka, to ako bez ruk.. co najskor nieco kupit budem musiet, mam abstaak
nieco na porovnanie D7000 vs.D700, ale je tam zamiesany aj pentax K5 http://kimletkeman.blogspot.com/2010/11/pentax-k5-versus-nikon-d7000-great-low.html
otazka aps-c vs FF nieje vobec rozhodnuta....jeden den tak, druhy den chcem opak..no zenska
vyriesil by to nastupca d300s - bola by som spokojna, ze mam novy lepsi fotak... a ff by ma pockalo kym fotograficky trosku budem niekde inde... ale asi to nevydrzim, uz som mesiac bez fotaka, to ako bez ruk.. co najskor nieco kupit budem musiet, mam abstaak
nechápem ako si mohla predať D90, keď nástupca v nedohľadne, jedine, že Ti zaň ponúkli viac ako je bežná cena jazdenej D90 "abstaak" to Ti verím aj ja som zvedavý čo predstaví Nikon koncom sept. ....
mala som v plane hned kupit ff.. ale teraz cakam na koniec septembra... a sama neviem co nakoniec kupim.
s predajom som bola spokojna, nieco som fotenim zarobila, takze som este v pluse.
momentalne s ff nezarobim nic, nakolko mam doma tri deti, najmensie trojmesacne..cize take dva roky budem fotit tak rekreacne pripadne v spolocnosti najmladsieho, nakolko ho nemam kde dat. to zavazilo, ze ff pocka - nakolko ho nebudem moct vyuzivat podla svojich predstav a bolo by mi to luto. tak som skoncila pri verzii lepsie aps-c.
len neviem ci d300s alebo d7000. citam recenzie, fora, porovnania... a docitala som sa akurat, ze d7000 kope zavierka, neake problemy s expozimetrom, d300s je starsi trojrocny model - ale na akcnejsie fotografovanie lepsi. porovnanie obrazu d90 - d7000 - minimalny rozdiel, takze to ma priklana k d300s ... no...a potom ze mam sa rozhodnut. NEMOZNE.
zachrani ma len pripadny nastupca d300s po 24.9.... ale to tiez budem musiet cakat, kym pride do predaja.
uz tie dva-tri mesiace pockam, lepsie ako kupit nieco, co olutujem.
viem ze ak by som mala doma ktorykokvek z nich tak by som bola spokojna, ale ja ked kupujem, musim mat pocit ze TOTO JE TO PRAVE
Trochu sledujem Vašu dilemu v rozhodovaní sa medzi Nikonmi D300s, D7000 a D700. Momentálne, podľa Vašeho posledného prípspevku, sa rozhodujete medzi D300s a D7000. Ak Vám môžem doporučiť pozrite si stránku jedného pôvodom ruského fotografa, žijúceho v USA, podľa mňa má veľmi triezve názory, veľmi dobrú stránku s recenziami. Na tejto jeho stránke :
http://mansurovs.com/nikon-d7000-vs-d300s
je porovnanie práve D7000 vs D300s a na ďalších má i porovnanie D300s vs D700.
Nikon D300,D7000,D700?
otázka aps-c vs FF je už rozhodnutá?
teraz už určite počkaj tie 3 týždne....
http://kimletkeman.blogspot.com/2010/11/pentax-k5-versus-nikon-d7000-great-low.html
"abstaak" to Ti verím
aj ja som zvedavý čo predstaví Nikon koncom sept. ....
s predajom som bola spokojna, nieco som fotenim zarobila, takze som este v pluse.
momentalne s ff nezarobim nic, nakolko mam doma tri deti, najmensie trojmesacne..cize take dva roky budem fotit tak rekreacne pripadne v spolocnosti najmladsieho, nakolko ho nemam kde dat. to zavazilo, ze ff pocka - nakolko ho nebudem moct vyuzivat podla svojich predstav a bolo by mi to luto. tak som skoncila pri verzii lepsie aps-c.
len neviem ci d300s alebo d7000. citam recenzie, fora, porovnania... a docitala som sa akurat, ze d7000 kope zavierka, neake problemy s expozimetrom, d300s je starsi trojrocny model - ale na akcnejsie fotografovanie lepsi. porovnanie obrazu d90 - d7000 - minimalny rozdiel, takze to ma priklana k d300s ... no...a potom ze mam sa rozhodnut. NEMOZNE.
zachrani ma len pripadny nastupca d300s po 24.9.... ale to tiez budem musiet cakat, kym pride do predaja.
uz tie dva-tri mesiace pockam, lepsie ako kupit nieco, co olutujem.
Ak Vám môžem doporučiť pozrite si stránku jedného pôvodom ruského fotografa, žijúceho v USA, podľa mňa má veľmi triezve názory, veľmi dobrú stránku s recenziami. Na tejto jeho stránke :
http://mansurovs.com/nikon-d7000-vs-d300s
je porovnanie práve D7000 vs D300s a na ďalších má i porovnanie D300s vs D700.
Dúfam, že Vám to trochu pomôže v rozhodovaní.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa