Na fotografiach sa mi objavuju pri zväčšeni vodorovne alebo zvisle čari približne 5mm vzdialene od seba a neviem v čom je problem nakolko nie na každej fotke vidiet tento jav. čiari vidieť nie len v PC ale aj v hladačiku.
Mám nový foťak canon 7d a objektiv Canon EF 70-200 2,8 l kupovany pred týždňom. Môže tieto čiari spôsobovať neaka zapnuta funkcia alebo to je chyba foťaku alebo objektivu. Nemam ešt iny objektiv aby som to vyskušal vzlášť. prikladam vzor fotky.
podobna vec sa mi stala kedysi davno este na Minolte Z3 a menil sa snimac. fotak bol nastastie v zaruke, takze vsetko ok ... a funguje doteraz bez problemov.
vyzera to naozaj na chybu snimaca, mam rovnaky fotoaparat ako ty, pouzivam vsak ine objektivy, este som sa s tym nestretol, obrat sa na servis Canon alebo na p. Matunaka z Novych Zamkov, vidim, ze byvas blizko
Som rád že som našiel túto tému. 2 týždne po kúpe sa mi stalo presne to isté, presne na Canone 7D. Robilo to pri dlhšom snímaní cez LiveView - snímač asi nezniesol dlhšie vystavenie svetlu. Nakoniec to tak už ostalo a teraz je na reklamácii..som zvedavý ako to vyriešia.
ten isty problem som mal aj ja je to porucha snimaca ,po prvom servise to iba nastavili a bolo setko ok ale po mesiaci zase tak nastala vymena snimaca aod vtedy je vsetko v poriadku
Čiary vo fotografiach
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa