Fórum » O TECHNIKE

iMac APPLE 27"

tadzesi
tadzesi 2010-10-22 19:37:17+02
Rozmyslam ci kupit taketo daco http://shop.i-stores.sk/?Mode=Sti&StiId=30148 alebo staci rozumnejsi EIZO monitor za cca. 1200e. Ten MAC som videl na vlastne oci a odvtedy nemozem spat uz len koli tomu monitoru. Primarne urcenie samozrejme na upravu fotografii.

jake
2010-10-24 11:25:29+02
Tiez chcem prejst do Mac-u a zvazujem bud tento model alebo potom Mac Pro , nakolko kvalitne EIZO uz mam. Ale ked som videl pracu na Macoch tak ma to dost zainteresovalo a nepoznem v podstate cloveka co by prechod lutoval. Navyse klud s virusmi, nepada prostredie,... vyhod podstatne viac. Planujem nakup koncom roka a a tuto dilemu ma vyriesenu, ze chcem konvertovat.

tadzesi
2010-10-24 19:18:53+02
príspevok od: jake
Tiez chcem prejst do Mac-u a zvazujem bud tento model alebo potom Mac Pro , nakolko kvalitne EIZO uz mam. Ale ked som videl pracu na Macoch tak ma to dost zainteresovalo a nepoznem v podstate cloveka co by prechod lutoval. Navyse klud s virusmi, nepada prostredie,... vyhod podstatne viac. Planujem nakup koncom roka a a tuto dilemu ma vyriesenu, ze chcem konvertovat.
Ja som si dal na Xmas wish list Nikon 14-24. IMAC by bol ok, ale jezisko nema nafukovaci rozpocet :)))

Ak mozem vediet, ake mas EIZO ? Da sa niekde v BA (KE) vidiet viac EIZO monitorov pokope, samozrejme grafickych? 1x vidiet je lepsie ako 10x pocut.

jake
2010-10-24 19:30:23+02
EIZO CG222W - vyborny stroj, som s nim velmi spokojny
EIZO sa da vidiet tazko povedat. Neviem, ja som vybral podla recenzii a rozpoctu. Ale vcera boli vsetky na Fotoslovakia.

tadzesi
2010-10-24 19:48:40+02
Dik, Ten tvoj sa uz nepredava. Fotoslovakia, ano, ale z mojho pohladu na druhom konci republiky ...

staleusmiaty
2010-10-24 19:53:11+02
príspevok od: tadzesi
Dik, Ten tvoj sa uz nepredava. Fotoslovakia, ano, ale z mojho pohladu na druhom konci republiky ...
Na Fotoslovakii EIZO prezentoval oficiálny distribútor pre SR - SOFOS. Čiže skús u nich:
http://portal.sofos.sk/index.php?lang=sk&com=pages&nodeID=90

Radovan
2010-10-24 20:37:07+02
Ja mam tento a som nadmieru spokojny
Nebudes lutovat
Intel® Core™ i5-760 Processor
- 2.8 GHz (up to 3.3 GHz with Turbo Boost)
- 2.5 GT/s DMI
- 8 MB L3 Cache
Operating System Mac OS X 10.6 Snow Leopard
RAM - 4 GB installed DDR3 RAM (1333 MHz)
- 16 GB maximum RAM capacity
Graphics card ATI Radeon HD 5750
- 1GB GDDR5 video memory

tadzesi
2010-10-24 21:15:32+02
Zacal som pozerat po EIZO monitore. Vramci moznosti (€) som si vyhliadol CG223W-BK http://www.eizo.com/global/products/coloredge/cg223w/index.html. Predpokladam ze viem na neho napojit sondu Spyder3.

MAC by bol urcite OK, ale mam pocit ze zaplatim za skor za funkcnost a za znacku. Mne ide o ten monitor.

staleusmiaty
2010-10-24 21:24:21+02
Je to určite viac než dobrý monitor. Hardvérovo kalibrovateľný, v cene máš kalibračný softvér Color Navigator, funguje aj so Spyder3.
Jediné negatívum - bude ti stačiť 22´ ? :)

DEVOTEE
ocenenie redakciou 2010-10-29 10:22:15+02
Tiez som uz poizivatelom iMac 27 i3, zatial to nelutujem a myslim si ze ani lutovat nebudem, o kvalitach Macu nepochybujem, podla mna vela pouzivatelov win. by aj preslo na MAC OS, ale peniazky robia svoje, predsalen taký priemerný student nema na kupu nadupaneho macu, ale casom urcite najde cestu ako knemu dojst. Co sa týka monitoru, neviem presne povedat ci z toho budu vychydzat pekne obrazky, to zistim až pri najblizssej praci na ofsetovu tlac... sam som zvedavý co bude ´result´ ci sa zlaknem a poviem si ze Mac monitor stoji za h.... alebo si poviem ze okej ideme dalej.. kazdopadne nelutujem a vyhoviuje mi rýchlost operacneho systemu Snow leopard a s velkým ocakavanim sa tesim na Lion :)

douglas
2010-10-29 10:39:52+02
Zober iMac27, mam doma, je to all you need na pracu s fotkami/videom... samozrejme treba soft navyse k tomu (mne sedi Apperture / Photoshop). No a Win by som uz prilis nechcel... Na zaciatku som bol troska zaskoceny z velkosti screenu, ale VELMI RYCHLO som si zvykol a uz by som nemenil.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()