Ahoj . chcel by som poprosiť o radu . Chcem kúpiť foťák do 400€ mám isté požiadavky zoom minimálne 24x SD pam.karta rýchlost snímok minimálne7za sekundu no a dolezite by bolo tiež fotenie v "tme" staci do5m :) osobne my padol do oka FUJI FinePix HS10 . Ďakujem za rady :)
No, minimálne 7 snímkov za sekundu a minimálne 24x zoom a nech to fotí potme perfektné fotky a maximálne 400 euro:-))) Joj, no to som zvedavý na tie radýýý
:-)))
...D300s + battery grip to 7 fps síce dokáže, aj SD kartú má, no to najdôležitejšie v tme fotiť nevie ani bohovy....zoom24 x nemá ani zďaleka..................kua, nevyhodil som ja zbytočne peniaze?....
tmu som nemyslel doslovne , skor v diskotékach , a podobne
na diskotekach maju problem aj zrkadlovky s externym bleskom...ide tam na doraz moznosti...a nie to kompakt do 400 Eur :D a nezabudaj ze taky kompakt bude mat problem hlavne v tej tme zaostrit :)
...teraz sa namiesto svetla iso používa............ty také nevieš?:)
jaaaaj ako hovoríš, teraz ma napadlo mrco ako novodobo označuje veľkosť ISO :) 2^16 a tak :D :D :D tak ked svetlo netreba tak super o jeden problém menej :)
Ak chces silou mocou ultrazoom do 400e teda tvoj filter zahrna asi vsetky ultrazoomy tak si kup podla vzhladu, lebo v praxi su vsetky na rovnako asi, teda na nic.
mam doma len obycajný panasonic DMC-LS60 a chcem nieco lepsie , skusal som FUJI FinePix S1600ku a tá my nevyhovovala . alebo olympus sp800 , Čo by ste kupovali vy do 400€
ja by som si do 400 eur kupil bazarovy nikon D40 (mozno aj s objektivom) a k nemu bazarovu 35/1.8.. mozno by som nemal 24x zoom, ani live view, ani 7 snimkov za sekundu, a len 3 zaostrovacie body, no fotky by som robil celkom slusne...
ja by som si do 400 eur kupil bazarovy nikon D40 (mozno aj s objektivom) a k nemu bazarovu 35/1.8.. mozno by som nemal 24x zoom, ani live view, ani 7 snimkov za sekundu, a len 3 zaostrovacie body, no fotky by som robil celkom slusne...
no to je pravda, nema zoom, ani fps, a nevie ani fotit v tme, len pri slabom svetle. ale zadanym specifikaciam vyhoviet bude sakra tazke.
mňa by aj zaujímalo čo sa dá na diskotéke fotiť s 24x zoomom. môžeme to porovnať s tým, keby taký party photographer bral na diskotéku 500mm F/4 L? hoci to má len 1x zoom ale dá sa to tak chápať nie?
Ultrazoom do 400€
:-)))
...že mne tá fudžina do oka skôr nepadla?!...
ja som si doteraz myslel že fotografia je o svetle, ale to svetlo bude asi nepotrebné :)
ja som si doteraz myslel že fotografia je o svetle, ale to svetlo bude asi nepotrebné :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa