Pekný deň.
Prosím Vás, vie mi niekto poradiť ako sa dostať k tomuto článku? -
Canon EF 400 F2,8 USM IS
Užívateľská recenzia špičkového objektívu pre fotografovanie divej prírody a návod, ako si zo starého obúchaného objektívu domácky urobiť takmer nový. Na vlastné riziko samozrejme
Všade som to hľadal a nemohol som to nikde nájsť.
Za info vopred ďakujem.
borabora1970@azet.sk
azet...otázniky.....Mišo nerozumiem prečo do toho šprtáš, je to jeho vec, nie tvoja...zle si sa vyspal?
Maťo, teraz si prečítaj po sebe, čo si napísal...
ja sa ti vonkoncom nemusím spovedať, prečo niečo napíšem, to si uvedom...druhá vec - miešaš sa do komunikácie, ktorá sa ťa netýka, čiže nie je to tvoja vec, pritom mne to vyčítaš a nemáš na to právo...minulosť sa opakuje...dosť si na prekvapil...viac k tomu nemám čo napísať...pekný deň...
No Mišo, ako tak pozerán Ty tiež nie si najmladší, čo sa týka azetka. Tam sú sami puberťáci no a Ty tiež medzi nimi.
Mimochodom, nenapadlo Ťa, že tam mám len mailovú schránku????
Skus sa ist prevetrat niekde von, lebo zjavne sa ti uz prehrieva hlavicka.
nestačím sa diviť, ako sa iní montujú do toho, do čoho nemajú...
Majky, stariem sa ja do teba alebo riešim teba či tvoju komunikáciu s niekým? nie..vieš mi potom povedať, prečo sa ty starieš do mňa či so mojej komunikácie s niekým? toto ja nepochopím...ako si toto niekto dovolí...buď ty alebo aj Maťo...nechápem...
nestačím sa diviť, ako sa iní montujú do toho, do čoho nemajú...
Majky, stariem sa ja do teba alebo riešim teba či tvoju komunikáciu s niekým? nie..vieš mi potom povedať, prečo sa ty starieš do mňa či so mojej komunikácie s niekým? toto ja nepochopím...ako si toto niekto dovolí...buď ty alebo aj Maťo...nechápem...
Idem sa starať aj ja, i keď nie som najaktívnejší na tomto portáli. Občas si tu nejakú tú diskusiu prečítam a už mi začína vadiť ako sa k ľuďom správate. Ak sa nemýlim, je toto verejné fórum, kde môže každý reagovať na koho chce. Neviem akým spôsobom sa Majky stará do vašej komunikácie, tým že napíše svoj názor. Presne k tomu podľa fóra sú, keď chcete aby sa Vám do toho nik nemiešal, môžte využit iné metódy komunikácie (aspoň ja to tak zvyknem a funguje je to).
Ďalej čudovať sa že je niekto na azete je jemno povedané zvláštne. Boli doby, keď to bol celkom slušný free-mail, sám som ho chvíľu používal. A nie každému sa chce migrovať.
(Na internete zvyknem ľuďom tykať, v tomto prípade som si to ale nedovolil, aby som Vás neurazil, mne ale kľudne tykať môžte.)
My sa poznáme, že ma oslovuješ menom? ja na azete nie som...
No to môže povedať každý, že tam nie je a mimochodom, neviem prečo Ťa trápi, že so mám na azete mailovú schránku. Vyjadruj sa k téme a k veciam konkrétnym, nie k tomu, že Ťa udivuje, že som na azete. V podstate Teba do toho nič nieje. Ja sa nestarám do toho, kde Ty niečo máš, alebo nemáš. Je to každého osobná vec, tak by si to mal rešpektovať. A mimochodom som podstatne starší od Teba, tak neviem prečo by som Ti mal vykať, ale ak proti tomu niečo máš, stačí povedať.
tá komunikácia je medzi mnou a borabora...najskôr sa do toho zamiešal maTTo_corp, pričom ja sa do jeho komunikácie s hocikým nemontujem...ani mu nevyčítam, čo napíše...to isté aj Majky - nech si píše s hocikým, čo chce, nenapísal som mu - choď sa prevetrať alebo čosi podobné, čo by naznačovalo, že nemá v tej komunikácií pokračovať...je to jeho vec...
preto nechápem, prečo oni dvaja riešili moju komunikáciu...nič to nemení na veci, že je prezentovaná verejne...za to, čo napíšem, som zodpovedný len ja sám, ale nikto nemá právo ma za to posudzovať resp. nemusím nikomu vysvetľovať, prečo som to napísal...
áno, čudujem sa, že je niekto na azete práve preto, čo napísal vyššie borabora - je to portál puberťákov...a práve povesť toho portálu nerobí dobré meno ani mailu s tou koncovkou...preto ma to prekvapilo zvlásť, keď borabora uvádza aj svoj vek v profile...
nemám sa prečo uraziť kvôli tykaniu...takže smelo do toho...
Canon EF 400 F2,8 USM IS
ps: rozmýšľam, čo robí 45-ročný človek na azete...no radšej prestanem rozmýšľať, lebo aj tak na to neprídem :o)
tiež som sa snažil k tomu článku dostať...
ps: rozmýšľam, čo robí 45-ročný človek na azete...no radšej prestanem rozmýšľať, lebo aj tak na to neprídem :o)
ps: nabudúce poprosím použiť 4 otázniky, som poverčivý a tri sú mi málo ;o)
ps: nabudúce poprosím použiť 4 otázniky, som poverčivý a tri sú mi málo ;o)
ja sa ti vonkoncom nemusím spovedať, prečo niečo napíšem, to si uvedom...druhá vec - miešaš sa do komunikácie, ktorá sa ťa netýka, čiže nie je to tvoja vec, pritom mne to vyčítaš a nemáš na to právo...minulosť sa opakuje...dosť si na prekvapil...viac k tomu nemám čo napísať...pekný deň...
Mimochodom, nenapadlo Ťa, že tam mám len mailovú schránku????
Ďalej čudovať sa že je niekto na azete je jemno povedané zvláštne. Boli doby, keď to bol celkom slušný free-mail, sám som ho chvíľu používal. A nie každému sa chce migrovať.
(Na internete zvyknem ľuďom tykať, v tomto prípade som si to ale nedovolil, aby som Vás neurazil, mne ale kľudne tykať môžte.)
preto nechápem, prečo oni dvaja riešili moju komunikáciu...nič to nemení na veci, že je prezentovaná verejne...za to, čo napíšem, som zodpovedný len ja sám, ale nikto nemá právo ma za to posudzovať resp. nemusím nikomu vysvetľovať, prečo som to napísal...
áno, čudujem sa, že je niekto na azete práve preto, čo napísal vyššie borabora - je to portál puberťákov...a práve povesť toho portálu nerobí dobré meno ani mailu s tou koncovkou...preto ma to prekvapilo zvlásť, keď borabora uvádza aj svoj vek v profile...
nemám sa prečo uraziť kvôli tykaniu...takže smelo do toho...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa