Zdravim Vas vsetkych. Citam vase prispevky uz dlhsie a potreboval by som poradit s vyberom objektivu na Canon 400D. Mam ho asi pol roka, a potrebujem vymenit setovy objektiv za nieco lepsie. Som ochotny dat na to asi 20 litrov. Bud Canon EF 70-200mm f / 4,0 L USM alebo Tamrom SP AF 70-200mm F/2,8 Di LD (IF) MACRO. Cenovo su rovanke. Cital som recenziu na Tamrom, vyzera celkom slusne ale neviem, Canon je Canon. Pravdu povediac viac ma laka ten Canon, ale necham si poradit od Vas. Do konca juna plati Cash back na Canon 1600sk.
Dakujem za skoru odpoved
ake skus 2 sigmi v shope a ak budu oba dobre tak objednaj cez net :)) do tretice vsetko dobre.. inak da sa to reklamovat takze aj to je moznost objednat z netu... a pri nakupe cez internet platia trocha ine zakony... mas 15 dni na vratenie tovaru bez udania dovodu... raz som tiez tak nieco vracal...
takto uz je rozdiel :))) alebo skus aj nejake bazary v CZ popozerat... mozno najdes nieco co by sa oplatilo alebo shop... ceny maju lepsie no po prepocitani kurzom je to skoro rovnake..
Canon vs. Tamron
fotoexpert.sk Objektív Sigma 70-200 mm F 2.8 II EX DG Macro HSM (pro CANON) 34490SK
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa