Fórum » O TECHNIKE

notebook na editaciu s adobe rgb

kbenni
kbenni 2010-11-08 10:58:26+01
ahojte hladam nejaky notebook na editaciu fotiek, /chcem kupit aj ezio monitor ale vela cestujem a nemozem si ho bravat zo sebou :(/ cena nieco do 1200 kamos ma elitebook s adobe rgb displayom, dobre farby su na nom len ta cena 1700 eur :( diki za rady

Kveto
2010-11-11 00:23:58+01
nuž neprejdem, pokiaľ ten velký notebook má pre mňa význam ta ho odnesiem

upir13
- moderator
2010-11-11 08:06:52+01
mac alebo dell. Co sa tyka kazivosti a zivotnosti tak rozhodne. Moj dell ma 2,5 roka a jedine co som menil bola RAM, kvoli kapacite. Za ten cas nam v robote rozpadli 2kusy MSI, 1x Aceru, 1x Asus a 5X HP. Takze bacha aj na toto. Pokial planujes s tym notebookom behat(citaj mat hodeny v batohu/brasni), tak rozhodne bacha na jeho kvalitu a stavanost. Bo mozes si kupit nabuchany book aj za 40000 eur ale nevydrzi to.

Co sa tyka monitoru, tak na beznu robotu mam 15,4 a na nom napojeny 22 monitor.
A mozem ti povedat, ze ta 22 je mi mala, momentalne poskulujem po nejakej 26 hracke.
A book do terenu 10 palcovu hracku, na zalohovanie fotiek a rychlu upravu niekolkych kusov fotiek.

Taky osobny postreh co by som ti mozno poradil. Nerozmyslal si nad alternativou mat doma PC a kupit maly book? Staticke PC totiz zostavis ovela lacnejsie v presnej konfiguracii a navyse lahsie vymenis jednotlive komponenety.

Pixxel
2010-11-14 02:40:33+01
Doma velke PC s velkou kapacitou niekolkych fyzickych HDD (napr. systemovy VelociRaptor / SSD, ostatne datove disky, zalohovanie cez NAS / sietove disky) a dobrym monitorom (napr. EIZO 24 palcove), na cesty je dobry maly a lahko prenosny NB do velkosti 11-12 palcov, iba pre prezentaciu, triedenie a back-up CF/SD kariet, spracovanie na PC ...
Mate lepsie riesenie? Sem s nim.

kbenni
2010-11-14 22:17:38+01
no zato som chcel notebook lebo moj msi ide na reklamaciu 3 krat ta ista chyba a kebyze vratia peniaze tak kupit nieco lepsie ale fakt neviem co lebo za tu cenu moc vykonnejsi nekupim
mam quadcore 2ghz,4gb ddr3, ati radeon 4850 s 1gb
ale nieco bude asi HP elitebook alebo probook, aj ked som pocul ze su kazlive a servis trva mesiac/u msi len tyzden :) /

Imiy
2010-11-14 23:22:33+01
Ak prijmes radu MacBook 13 , a mas to v pohode kvallita , OS vynikajuci a v pripojíš exter. monitor .
Ja to mám a Windows už nikdy viac .

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()