Chcem si kupit cf kartu (16GB a viac) na Canon 50D.
Bude v nom fungovat kazda alebo sa mam zamerat na nejaky parameter karty(rychlost, atd.)?
Budu kompatibilné aj vysokorychlostne karty?
Najlepsie z vlastnej skusenosti.
Dakujem za názory
porozmýšlaj akú rýchlosť zápisu budeš potrebovať? či používaš sekvenčné snímanie častokrát aj do rawu...lebo ked budeš mať pomalú kartu a zaplní sa buffer tak si chvílku počkáš
ináč budú pasovať.
Aj telo má určitú rýchlosť zápisu. Ja som si kúpil do 40D sandisk s rýchlosťou zápisu 60MB (400x) a zapisuje rovnako rýchlo ako 266x. Čo s toho plynie? Zisti si ako rýchlo vie 50D zapisovať. Ja som to neurobil a mohol som mať aj dve pomalšie karty za rovnakú cenu.
Aj telo má určitú rýchlosť zápisu. Ja som si kúpil do 40D sandisk s rýchlosťou zápisu 60MB (400x) a zapisuje rovnako rýchlo ako 266x. Čo s toho plynie? Zisti si ako rýchlo vie 50D zapisovať. Ja som to neurobil a mohol som mať aj dve pomalšie karty za rovnakú cenu.
dosť rýchlo :). buffer má ´lepší´ ako 40D, aj je rýchlejší.
Adata a Kingston su v pohode - pretec sa mi pokazil 1x Sd a 1x CF už od nich nekupim, odporúčam 2x 16GB radšej, kvoli bezpečnosti, príst jedným šmahom o 32GB by som nechcel ...
Karty cf na canon 50D
ináč budú pasovať.
Adata 32gb 533x alebo
pretec 16gb 567x alebo
transcend 16gb 400x
sekvenčné snímanie používam aj do raw aj do jpg.
by som radšej kúpil 3x8 GB
ked tak používaš to sekvenčné, tak povedzme 40MB/s nech je minimum...pod tým nechod
Spoľahlivé alebo nie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa