Fórum » O TECHNIKE

fisheye

Sabinka
Sabinka 2010-11-12 15:21:45+01
potrebujem poradiť kedže sa ešte len učím...chcela by som si kúpiť fisheye objektív na Nikon D5000, ale radili mi aby som to nerobila lebo vraj to nebude fungovať tak ako na iných.Ale na internete som našla zopár,ktoré sa hodia aj na môj nikon.Aký by bol dobrý k môjmu nikonu??vy ste znalci,odborníci tak ja dúfam,že aj s mojim amatérskym opisom ste pochopili čo si prajem vlastniť:).ďakujem

keko
2011-04-23 18:58:41+02
Kazdy Nikon ma moznost custom nastaveni. Skus si nastavit taky mod, kedy sa clona nastavuje pomocou kruzku na objektive, nie pomocou ovladacov na tele aparatu. Potom zvol automaticku expoziciu s prioritou clony. 3100-ku som nikdy nedrzal v ruke a nikdy ani nebudem. ale logika Nikon je v podstate jedna ... (nanajvys dve).

ASTRALEK
2011-04-23 19:15:12+02
príspevok od: Tomas_S1104
Zdravim pani . mam na vas otazku pred nedavnom som sa vas tu pytal aky fisheye objektiv by ste mi doporucili samyang 8mm f3.5 fisheye pre moj nikon d3100 avsak ked som objektiv nasadil fotak stale hlasil : nasadte objektiv ... pritom objektiv bol spravne nasadeny bolo mi povedane ze na mojej D3100ke mi tento objektiv fungovat nebude pritom na youtube som videl videjka natacane mojim fotakom a tymto objektivom tak isto na recenziach o tomto objektive bola kompatibilnost s mojim fotoaparatom mate nejake napady ako mi pomoct prosim? ... + mam 4 dni este cas na vratenie objektivu ... za ochotu pomoct vopred dakujem
podla mna fungovat bude len v plne manualnom rezime M - manualne zaostris a manualne nastavis cas a clonu, ale co sa tyka videa tak neviem ci 3100 podporuje manualny rezim

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()