Zdravím,
asi týdeň mám nový Nikon D300s. Vyskytla sami taká chyba, že dvierka na karty jemne vŕzgajú pri dotyku na ne, aj pri uchytení a manipulovaní s foťákom a sú také "voľné" na dotyk priľahnú dvierka k telu , je to normálne? Pri žiadnej zrkadlovke som si taký jav nevšimol.
Z nikonu mi písali, že mám žiadať nový kus.
Je to niečo také ako toto: http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=OPlLs4AyycI
Ďakujem.
[reply0=WildSammy]ja mam novu d700 a tiez mi na nej vrzgaju dvierka, hlavne pri drzani fotaku a foteni ako sa o ne dlanou opieram.. hm, novy kus sa mi koli tomu urcite nechce ziadat[/reply0]Ano presne toto mam namysli ...
[reply0=AnnoMally13]Pokial dvierka stlacim tak sa este jemne prilnu k fotaku, ale doteraz som si to nevsimol a ani to riesit nebudem.Mne skor vadi ze obcas musim silno stlacat kruhovy `dzoestik` na zadnej stene, aby vobec zareagoval.[/reply0]Takže v podstate sa to dá brať ako normálny jav? To vŕzganie je iritujúce.. pri fotení.
[reply0=VeRt]Takže v podstate sa to dá brať ako normálny jav? To vŕzganie je iritujúce.. pri fotení. [/reply0]No, mne zase nevrzgaju takze neviem,ale pokial ta to irituje ako pises tak zober novy kus.
hej, tiez ma to irituje, ale dvierka si plnia svoju ulohu a to co vrzga je dake tesnenie na nich, ked na ne tlacime rukou.. asi sa idem na to pozriet, ci sa stym nieco neda spravit :)
hej, tiez ma to irituje, ale dvierka si plnia svoju ulohu a to co vrzga je dake tesnenie na nich, ked na ne tlacime rukou.. asi sa idem na to pozriet, ci sa stym nieco neda spravit :)
Mne to proste nedalo, pretože na predošlom foťáku som mohol tlačiť koľko chcem a dvierka by neprilnuli k telu, pretože tam držali ako riť na šerbel. To ´pérovanie´ pripisujem, tomu tesneniu čo je tam...Myslel som že to bude ale napevno úplne.
Mne to proste nedalo, pretože na predošlom foťáku som mohol tlačiť koľko chcem a dvierka by neprilnuli k telu, pretože tam držali ako riť na šerbel. To ´pérovanie´ pripisujem, tomu tesneniu čo je tam...Myslel som že to bude ale napevno úplne.
na predoslom fotaku som tiez nemal taketo kozmeticke vady :) mne sa na tej novej d700 dokonca hybu aj objektivy v bajonete, ale tak to tiez nie je na zavadu.. ak ide vsetko ostatne tak ako ma ist, potom ma tieto kozmeticke detaily netrapia :) je to zrejme problem dizajnu tych dvierok :)
[reply0=VeRt]Mne to proste nedalo, pretože na predošlom foťáku som mohol tlačiť koľko chcem a dvierka by neprilnuli k telu, pretože tam držali ako riť na šerbel. To ´pérovanie´ pripisujem, tomu tesneniu čo je tam...Myslel som že to bude ale napevno úplne.[/reply0]na predoslom fotaku som tiez nemal taketo kozmeticke vady :) mne sa na tej novej d700 dokonca hybu aj objektivy v bajonete, ale tak to tiez nie je na zavadu.. ak ide vsetko ostatne tak ako ma ist, potom ma tieto kozmeticke detaily netrapia :) je to zrejme problem dizajnu tych dvierok :)
Áno, ale napr belhoder mi písal, že nemá žiadnu takú voľnosť...čiže neviem či to je vada tejto ´várky´ výrobných čísel alebo čo. Vraj to nemá robiť., preto sa pýtam Vás ostatných.
[reply0=WildSammy]na predoslom fotaku som tiez nemal taketo kozmeticke vady :) mne sa na tej novej d700 dokonca hybu aj objektivy v bajonete, ale tak to tiez nie je na zavadu.. ak ide vsetko ostatne tak ako ma ist, potom ma tieto kozmeticke detaily netrapia :) je to zrejme problem dizajnu tych dvierok :)[/reply0]Áno, ale napr belhoder mi písal, že nemá žiadnu takú voľnosť...čiže neviem či to je vada tejto ´várky´ výrobných čísel alebo čo. Vraj to nemá robiť., preto sa pýtam Vás ostatných.
mozno je to kus od kusu, ale vidis sam, ze ja mam dokonca d700 a taky isty problem.. lenze cakat zas kym by mi fotak vymenili a kto vie, ci nebude mat iny problem, tak to sa mi vazne nechce.. idem si spravit pizzu a pozriet sa medzi tym na tie dvierka, ci by tomu daco nepomohlo :)
[reply0=VeRt]Áno, ale napr belhoder mi písal, že nemá žiadnu takú voľnosť...čiže neviem či to je vada tejto ´várky´ výrobných čísel alebo čo. Vraj to nemá robiť., preto sa pýtam Vás ostatných. [/reply0]mozno je to kus od kusu, ale vidis sam, ze ja mam dokonca d700 a taky isty problem.. lenze cakat zas kym by mi fotak vymenili a kto vie, ci nebude mat iny problem, tak to sa mi vazne nechce.. idem si spravit pizzu a pozriet sa medzi tym na tie dvierka, ci by tomu daco nepomohlo :)
[reply0=VeRt]Áno, preto chcem počuť niekoho s D300s či mal podobný problém. Na pritlačenie prstom jemne kryt priľahne k telu...[/reply0]Moje ´vratka´ na 300s nevrzgaju. ak ti v nikone povedali ze vymenia, tak to dalej ani neries.
[reply0=WildSammy]mozno je to kus od kusu, ale vidis sam, ze ja mam dokonca d700 a taky isty problem.. lenze cakat zas kym by mi fotak vymenili a kto vie, ci nebude mat iny problem, tak to sa mi vazne nechce.. idem si spravit pizzu a pozriet sa medzi tym na tie dvierka, ci by tomu daco nepomohlo :)[/reply0]ano presne o to mi ide..
Nikon D300s problém
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa