Zdravím,
asi týdeň mám nový Nikon D300s. Vyskytla sami taká chyba, že dvierka na karty jemne vŕzgajú pri dotyku na ne, aj pri uchytení a manipulovaní s foťákom a sú také "voľné" na dotyk priľahnú dvierka k telu , je to normálne? Pri žiadnej zrkadlovke som si taký jav nevšimol.
Z nikonu mi písali, že mám žiadať nový kus.
Je to niečo také ako toto: http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=OPlLs4AyycI
Ďakujem.
Chlapci, ak niečo vŕzgalo, môj starý otec to vždy naolejoval. A bolo... Ak vŕzga gumové tesnenie, jemne potrieť silikónovým olejom a je to... Ak sú to kolená, olej nepomáha, lepšia je konská masť :-)))))
Chlapci, ak niečo vŕzgalo, môj starý otec to vždy naolejoval. A bolo... Ak vŕzga gumové tesnenie, jemne potrieť silikónovým olejom a je to... Ak sú to kolená, olej nepomáha, lepšia je konská masť :-)))))
[reply0=dodo_bb]Chlapci, ak niečo vŕzgalo, môj starý otec to vždy naolejoval. A bolo... Ak vŕzga gumové tesnenie, jemne potrieť silikónovým olejom a je to... Ak sú to kolená, olej nepomáha, lepšia je konská masť :-)))))[/reply0]na kolená je dobrá aj domáca pálená ;-)
[reply0=Strhak]na kolená je dobrá aj domáca pálená ;-) [/reply0]Dobrá je, len by jej bola škoda :-))) Tá je najlepšia na vnútorné použitie a čistenie senzorov :-)))
[reply0=Granko]jednoduché - pokiaľ niečo vŕzga na Nikone, predám a kúpim poriadny Kanón ;o)[/reply0]mne neva, ze to vrzga, ked ostatne funguje :) len hladam svojpomocne riesenie a keby ho nahodou najdem, tak len plus pre moje vrzgajuce dvierka :-D
to gumove tesnenie je skor pena :) cize neviem, ci na to silikonovy olej bude vhodny :) skor nie ako ano, ale kaslat na to :) nech si vrzgaju :) aspon viem, ze tesnia :-D
[reply0=dodo_bb]Chlapci, ak niečo vŕzgalo, môj starý otec to vždy naolejoval. A bolo... Ak vŕzga gumové tesnenie, jemne potrieť silikónovým olejom a je to... Ak sú to kolená, olej nepomáha, lepšia je konská masť :-)))))[/reply0]to gumove tesnenie je skor pena :) cize neviem, ci na to silikonovy olej bude vhodny :) skor nie ako ano, ale kaslat na to :) nech si vrzgaju :) aspon viem, ze tesnia :-D
[reply0=Dušo]Mám nikon d300s už rok a nič mi na ńom nevŕzga a všetko pevne sedí.Zrejme ide o nejaký vadný kus.[/reply0]To ma nenapadlo, moj bude mat vyrocie tiez, mam rok vadny fotak a neviem o tom...:-))))
výhoda nových zradloviek - bakelitové dvierka na kartu:D na D200/D300 nevrzga nič ale také D300s/D700 a 5D II vrždia jedna radosť, ak to dáme dokopy (alebo viacej tiel) mohli by sme vyvrzgať nejakú melodiu :) inak tomu pomáha BG grip, vyskúšaj, a ešte sa to aj lepšie drží, silikon by som tam nedaval. Ten je na iné implantáty.
Nikon D300s problém
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa