Zdravim.Prednedavnom som si kupila Canon 400d telo a teraz k nemu hladam nejaky lepsi objektiv.Kedze som lajk a vo fotografovani sa velmi nevyznam prosim o radu.Nasiel by sa nejaky schopny objektiv do 200 eur?Ja rozmyslam nad ty mito dvomi,mozte mi poadit ktory je lepsi,alebo mam si kupit nejaky iny?prvy je tu:http://www.talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=32306&category_id=2748&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1....a druhy:http://www.talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=32045&option=com_virtuemart&Itemid=100...dakujem
[reply0=maTTo_corp]hmmm tak z tých 2...ak by to muselo byť....tak skôr ten tamron 18-200...[/reply0]ale vetvička zháňa ´lepší´ objektív .... myslím že sem ( do tejto kategórie ) nepatrí ani jeden ...
Pred tým, než položíš otázku do fóra, hľadaj na internete a už vytvorených témach! Ja neodporúčam ani jeden z nich a neuviedla si načo ich chceš, nakoľko oba sú odlišného zamerania. Obidva sú ale z najnižšej triedy, preto sa ani jeden nedá opísať slovom lepší.
prečo by som mal útočiť? Iba som reálne zhodnotil ako vidím situáciu. Je to fakt. Alebo chceš poprieť že nie?
Sú dve možnosti ( pre vetvičku ) ... rozplakať sa a sťažovať aký je kecal zlý, alebo prečítať si a skúsiť spraviť to čo mi bolo vytknuté. Skúsiť si niečo nájsť o tom najzákladnejšom ... [/reply0]Všetko sa dá podať aj inak. Napríklad:
Pred tým, než položíš otázku do fóra, hľadaj na internete a už vytvorených témach! Ja neodporúčam ani jeden z nich a neuviedla si načo ich chceš, nakoľko oba sú odlišného zamerania. Obidva sú ale z najnižšej triedy, preto sa ani jeden nedá opísať slovom lepší.
lepší môže byť aj v zmysle napr univerzálnosť....v porovnaní s 18-55 (ak má ten) tá kvalita horšia nebude zrejme (koniec koncov taká laťka sa prekonáva ťažko :)), ten tamron chválili, že vzhľadom na ten rozsah je kvalita viac než dobrá...ľahký cestovný univerzál, z tohto pohľadu môže byť lepší...
[reply0=kecal]lepší od toho čo má .. predpokladám nejaký SET ... [/reply0]lepší môže byť aj v zmysle napr univerzálnosť....v porovnaní s 18-55 (ak má ten) tá kvalita horšia nebude zrejme (koniec koncov taká laťka sa prekonáva ťažko :)), ten tamron chválili, že vzhľadom na ten rozsah je kvalita viac než dobrá...ľahký cestovný univerzál, z tohto pohľadu môže byť lepší...
tá forma nevystihuje môj naturel. Tak by som odpovedal ako platený ( či inak honorovaný ) administrátor. Môj príspevok sa preto nesie v duchu ktorý mi vyhovuje. Tak ako mi to lezie na jazyk, tak to píšem. Nebudem robiť zo seba dačo čo nie som. A ver mi že často ´učešiem´ použitý výraz z ohľadom na to že to je verejná diskusia, nie uzavretý dialóg.
PS - forma tvojej odpovede a formulácia mi silno pripomenula špičkového politika SDKÚ, či KDH. Pritom by stačilo sa zúčastniť pár krát ´zákulisných debát´ a pochopil by si o čom to je .. Ďakujem, neprosím .-DDDD
[reply0=Michal]Všetko sa dá podať aj inak. Napríklad:
[/reply0]tá forma nevystihuje môj naturel. Tak by som odpovedal ako platený ( či inak honorovaný ) administrátor. Môj príspevok sa preto nesie v duchu ktorý mi vyhovuje. Tak ako mi to lezie na jazyk, tak to píšem. Nebudem robiť zo seba dačo čo nie som. A ver mi že často ´učešiem´ použitý výraz z ohľadom na to že to je verejná diskusia, nie uzavretý dialóg.
PS - forma tvojej odpovede a formulácia mi silno pripomenula špičkového politika SDKÚ, či KDH. Pritom by stačilo sa zúčastniť pár krát ´zákulisných debát´ a pochopil by si o čom to je .. Ďakujem, neprosím .-DDDD
Ide práve o to, že je to verejné fórum, ktoré by malo (BY MALO) byť prehľadné pre všetkých a tomu prispôsobujem to ako píšem. Snažím sa písať tak, aby bolo každému jasné o čo ide a aby som pritom nikoho neurážal, ale poskytol mu isté vodítko, pretože nikto kto píše takúto tému, aj keď ju napíše zle a zbytočne, tak to nemyslí zle. Buď nereagujem, alebo pokiaľ sa mi chce, tak napíšem niečo užitočné a jasné.
[reply0=kecal]tá forma nevystihuje môj naturel. Tak by som odpovedal ako platený ( či inak honorovaný ) administrátor. Môj príspevok sa preto nesie v duchu ktorý mi vyhovuje. Tak ako mi to lezie na jazyk, tak to píšem. Nebudem robiť zo seba dačo čo nie som. A ver mi že často ´učešiem´ použitý výraz z ohľadom na to že to je verejná diskusia, nie uzavretý dialóg.
PS - forma tvojej odpovede a formulácia mi silno pripomenula špičkového politika SDKÚ, či KDH. Pritom by stačilo sa zúčastniť pár krát ´zákulisných debát´ a pochopil by si o čom to je .. Ďakujem, neprosím .-DDDD[/reply0]Ide práve o to, že je to verejné fórum, ktoré by malo (BY MALO) byť prehľadné pre všetkých a tomu prispôsobujem to ako píšem. Snažím sa písať tak, aby bolo každému jasné o čo ide a aby som pritom nikoho neurážal, ale poskytol mu isté vodítko, pretože nikto kto píše takúto tému, aj keď ju napíše zle a zbytočne, tak to nemyslí zle. Buď nereagujem, alebo pokiaľ sa mi chce, tak napíšem niečo užitočné a jasné.
[reply0=maTTo_corp]lepší môže byť aj v zmysle napr univerzálnosť....v porovnaní s 18-55 (ak má ten) tá kvalita horšia nebude zrejme (koniec koncov taká laťka sa prekonáva ťažko :)), ten tamron chválili, že vzhľadom na ten rozsah je kvalita viac než dobrá...ľahký cestovný univerzál, z tohto pohľadu môže byť lepší...[/reply0]ouch, nejdem tu filozofofať o slovíčkach. Pre mňa je lepší od setu ( 18-55 ) trebárz 17-40, aby som zostal pri Canone. Isto by som za ´lepší´ k 18-55 nedaj 70-300, alebo aj 18-200, lebo:
set 18-55 je záklaďák,
18-200 je ultrazoom
70-300 je tele zoom...
preto som odkázal na štúdium toho najzákladnejšieho .-)
ouch, nejdem tu filozofofať o slovíčkach. Pre mňa je lepší od setu ( 18-55 ) trebárz 17-40, aby som zostal pri Canone. Isto by som za ´lepší´ k 18-55 nedaj 70-300, alebo aj 18-200, lebo:
set 18-55 je záklaďák,
18-200 je ultrazoom
70-300 je tele zoom...
Ani ty nebráň mne. Aj ja robím ako chcem. To je demokracia ( aj demokracia verejného fóra )... Pokiaľ sa ti zdá že môj príspevok je dehonestujúci, urážlivý či inak poškodzujúci osoby vetvička kľudne ma oznám administrátorovi - on je tu na to aby súdil. Ty iba moralizuješ.
Kľudne môžem napísať ja o tvojom príspevku že ´sa mi zdá že je to klišé´ ..
[reply0=Michal]Ide práve o to, že je to verejné fórum, ktoré by malo (BY MALO) byť prehľadné pre všetkých a tomu prispôsobujem to ako píšem. Snažím sa písať tak, aby bolo každému jasné o čo ide a aby som pritom nikoho neurážal, ale poskytol mu isté vodítko, pretože nikto kto píše takúto tému, aj keď ju napíše zle a zbytočne, tak to nemyslí zle. Buď nereagujem, alebo pokiaľ sa mi chce, tak napíšem niečo užitočné a jasné.[/reply0]ale veď tak rob !!!! Bránim ti?
Ani ty nebráň mne. Aj ja robím ako chcem. To je demokracia ( aj demokracia verejného fóra )... Pokiaľ sa ti zdá že môj príspevok je dehonestujúci, urážlivý či inak poškodzujúci osoby vetvička kľudne ma oznám administrátorovi - on je tu na to aby súdil. Ty iba moralizuješ.
Ktory objektív?Prosim poradte
prečo by som mal útočiť? Iba som reálne zhodnotil ako vidím situáciu. Je to fakt. Alebo chceš poprieť že nie?
Sú dve možnosti ( pre vetvičku ) ... rozplakať sa a sťažovať aký je kecal zlý, alebo prečítať si a skúsiť spraviť to čo mi bolo vytknuté. Skúsiť si niečo nájsť o tom najzákladnejšom ... [/reply0]Všetko sa dá podať aj inak. Napríklad:
[/reply0]tá forma nevystihuje môj naturel. Tak by som odpovedal ako platený ( či inak honorovaný ) administrátor. Môj príspevok sa preto nesie v duchu ktorý mi vyhovuje. Tak ako mi to lezie na jazyk, tak to píšem. Nebudem robiť zo seba dačo čo nie som. A ver mi že často ´učešiem´ použitý výraz z ohľadom na to že to je verejná diskusia, nie uzavretý dialóg.
PS - forma tvojej odpovede a formulácia mi silno pripomenula špičkového politika SDKÚ, či KDH. Pritom by stačilo sa zúčastniť pár krát ´zákulisných debát´ a pochopil by si o čom to je .. Ďakujem, neprosím .-DDDD[/reply0]Ide práve o to, že je to verejné fórum, ktoré by malo (BY MALO) byť prehľadné pre všetkých a tomu prispôsobujem to ako píšem. Snažím sa písať tak, aby bolo každému jasné o čo ide a aby som pritom nikoho neurážal, ale poskytol mu isté vodítko, pretože nikto kto píše takúto tému, aj keď ju napíše zle a zbytočne, tak to nemyslí zle. Buď nereagujem, alebo pokiaľ sa mi chce, tak napíšem niečo užitočné a jasné.
set 18-55 je záklaďák,
18-200 je ultrazoom
70-300 je tele zoom...
set 18-55 je záklaďák,
18-200 je ultrazoom
70-300 je tele zoom...
55-200 IS na von
55-200 IS na von
amen .-)
amen .-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa