kupujem prvu (digitalnu) zrkadlovku, asi 450d. Samozrejme mi ide o najlepsiu cenu a v tomto to splna obchod aquamat (aqt) za 21000 alebo megafoto (21 549) alebo digimarket (21 990). Lenze v Nemecku sa da kupit za cca 610 euro (so setakom) co je okolo 19000. Ked si ju kupim v zahranici, reklamacie musim vybavit tam alebo staci autorizovane servisne stredisko canon na Slovensku? Mate nejake skusenosti s obchodom bestcena.sk ? tam je cena setaku 19900 s dopravou zadarmo ale vyzera to nejako pochybne, uz len tie obchodne podmienky ked si clovek zacne citat tak nechape.. Dakujem za kazdy postreh!
Zdravím. Taktiež idem kúpiť C450D. Pôvodne som bol rozhodnutý pre digimarket, ale po prečítaní tohto vlákna sa môj jednoznačný výber trochu zmenil :). Napr. ten aquamat tiež nie je na zahodenie :). Ešte som pozeral aj na bestcena.sk. Ceny majú veľmi nízke (až podozrivo). Nemá s touto stránkou niekto skúsenosti ??
Pozri, ceny upravuju kazdy mesiac skoro na kazdom serveri, takze ked budes vyberat, ber do uvahy lepsiu cenu, prolaika aj digimarket aj megafoto su OK, kupoval som a max spokojnost. Cenu pozri presne v dannom case, lebo ceny lietaju hore dole a nikde preto nebude trvale ´najvyhodnejsia ´ cena. Mimochodom, je fajn kupovat nieco, ked viem, ze v okoli to ma kamenny obchod (viz ebay) koli reklamacii.
ano, ceny sledujem, uvidím, kde sa kúpa vyplatí v danom čase. Tatiaľ si robím prehľad, kde sú aké ceny a aká je dôveryhodnosť predajcov.
PS: čo hovoríte na megafoto.cz ? :-)
ten megafoto.cz zaujima aj mna, chcem kupit objektiv.
len sa trocha obavam toho ze kamenny obchod maju az v nemecku, a na reklamacie mas pouzit cesku postu a posielat na P.O.BOX... ale zas ceny su az o 20% lepsie ako na slovensku
megafoto.cz má najlepšie ceny,nikde sa to už nedá lacnejšie zohnať...jedine teda na eBay.
Ja tomu celkom nerozumiem ,ako môžu mať také dobré ceny.Ešte na objektíve čo je pomerne veľká suma to chápem,u nás stojí napr.33.000,-, oni vedia ísť s cenou na cca 28.000,-. Ale že ešte ešte aj brašna čo u nás stojí 4160,- a oni ju majú za 2800,-,to je už čo povedať.Alebo statív u nás 10990,- ,u nich 6800,-.
Neviem či predjacovia u nás sú nenažraní .....
Ahoj.Z Megafoto.cz som objednával objektív Tamron 11-18 mm.... a prebehlo to OK.Cenu som nikde lepšiu nenašiel,za doručenie som platil cca 300sk,doviezla to doručovateľská služba.Spokojný.
Súrna a rýchla prosba o pomoc!!! Čavte.Keď sme už u toho nakupovania.Našiel som na eBay.de zaujímavú ponuku.Je tam Sony Alpha 700 za super cenu.Mam známeho v Nemecku,tak by to aj šlo,možno aj priamo tu na Slovensko.Len neviem čo treba ešte pripočítať k sume 729 euro-ako to podlieha clu,dani,samozrejme prepravné náklady. atd.Píšte kto má s tým kupovaním cez ebay osobné skúsenosti.
aries - vďaka za odpoveď
No ja som cez ebay kupoval digi kompakt Kodak, ten bol z USA a k cene som pripočítal len ´shipping´, neviem ale čo všetko v ňom bolo započítané. Takisto to bolo aj u pamäťovej karty SD, ktorá pre zmenu cestovala z Hong Kongu.
Súrna a rýchla prosba o pomoc!!! Čavte.Keď sme už u toho nakupovania.Našiel som na eBay.de zaujímavú ponuku.Je tam Sony Alpha 700 za super cenu.Mam známeho v Nemecku,tak by to aj šlo,možno aj priamo tu na Slovensko.Len neviem čo treba ešte pripočítať k sume 729 euro-ako to podlieha clu,dani,samozrejme prepravné náklady. atd.Píšte kto má s tým kupovaním cez ebay osobné skúsenosti.
Z EU a z UK to mas len za cenu a postovne. Mimo EU musis pripocitat clo a DPH.
jj megafoto.CZ tiez som odnich bral aj sklo aj filter maju vyborne ceny. Ak si dobre pametam oni to beru z nemecka super rychla dodavka ak maju skladom.
Odkial by ste mi poradili kúpiť Canon 450D + 18-55IS z Aquamatu za 21000,tam dávajú pamäťovku 2GB alebo z Digimarket.sk tam je za 22000SK s 4GB SDHC class 6
Kolko si platil za dovoz?Ako si si ho dal doviesť,lebo čo som pozeral na ich stránke je tam prepravný kuriér GLS prepravný kuriér DPD a pošta...Ceny medzi tými kuriérmy sú asi 50SK
vyber internetoveho obchodu
PS: čo hovoríte na megafoto.cz ? :-)
len sa trocha obavam toho ze kamenny obchod maju az v nemecku, a na reklamacie mas pouzit cesku postu a posielat na P.O.BOX... ale zas ceny su az o 20% lepsie ako na slovensku
Ja tomu celkom nerozumiem ,ako môžu mať také dobré ceny.Ešte na objektíve čo je pomerne veľká suma to chápem,u nás stojí napr.33.000,-, oni vedia ísť s cenou na cca 28.000,-. Ale že ešte ešte aj brašna čo u nás stojí 4160,- a oni ju majú za 2800,-,to je už čo povedať.Alebo statív u nás 10990,- ,u nich 6800,-.
Neviem či predjacovia u nás sú nenažraní .....
No ja som cez ebay kupoval digi kompakt Kodak, ten bol z USA a k cene som pripočítal len ´shipping´, neviem ale čo všetko v ňom bolo započítané. Takisto to bolo aj u pamäťovej karty SD, ktorá pre zmenu cestovala z Hong Kongu.
postou,na dobierku za 4 dni dodavka. O.K.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa