kupujem prvu (digitalnu) zrkadlovku, asi 450d. Samozrejme mi ide o najlepsiu cenu a v tomto to splna obchod aquamat (aqt) za 21000 alebo megafoto (21 549) alebo digimarket (21 990). Lenze v Nemecku sa da kupit za cca 610 euro (so setakom) co je okolo 19000. Ked si ju kupim v zahranici, reklamacie musim vybavit tam alebo staci autorizovane servisne stredisko canon na Slovensku? Mate nejake skusenosti s obchodom bestcena.sk ? tam je cena setaku 19900 s dopravou zadarmo ale vyzera to nejako pochybne, uz len tie obchodne podmienky ked si clovek zacne citat tak nechape.. Dakujem za kazdy postreh!
megafoto.cz som sa bal poslat peniaze,akosi som mal obavy,tak som kupoval z aqt.sk,oni nosia hlavne veci od canonu,cestou som sa zastavil u nich vo zvolene,odskusal,zaplatil,a bolo to. Spokojnost. A mali ceny ako megafoto.cz az na tie filtre. Zaujima ma jedna vec.nikde neviem zohnat sigmu 70-200 f2.8 pod 20tis! Ani ebay,ani nemecko,ani japan,odtial to je za 432libier,tak ak priratam za dovoz..
megafoto.cz som sa bal poslat peniaze,akosi som mal obavy,tak som kupoval z aqt.sk,oni nosia hlavne veci od canonu,cestou som sa zastavil u nich vo zvolene,odskusal,zaplatil,a bolo to. Spokojnost. A mali ceny ako megafoto.cz az na tie filtre. Zaujima ma jedna vec.nikde neviem zohnat sigmu 70-200 f2.8 pod 20tis! Ani ebay,ani nemecko,ani japan,odtial to je za 432libier,tak ak priratam za dovoz..
no pod 20 asi nezozenies. ja si tiez prave vyberam tu sigmu a zatial sa mi pozdava hej.sk ako najlepsie za 22litrov.
Mate niekto skusenost s bestcena.sk? Tovar vraj maju skladom ale v polsku. Objednaval si uz niekto od nich? Nikde nemozem najst niake info .. dakujem
ja som od nich bral uz 3x, bral som postupne blesk, filtre a dnes mi prisiel objektiv, kamarat barl aj cely Canon 450D. Spravidla ked si to objednas, tak si to daju poslat z Polska a potom ti to poslu postou, alebo kurierom, cele to trva tak do tyzdna.
ja som 2x platil dobierkou a jeden krat vopred, oni ale radsej uprednostnuju dobierku (tebe ju neuctuju), pri platbe vopred si najprv pockaju az sa im peniaze pripisu na ucet a az tak ti tovar poslu, pri dobierke ti ho posielaju aj hned, ked ho maju skladom.
A ked toho beries viac, tak si tam zavolaj a vyjednaj si este zlavu, da sa to ;-)
kupoval som od nich tento tyzden TAMRON AF 17-50mm f/2,8 aj s dvomi filtrami, objektiv u nich stoji 10 900,- a dali mi ho za 10 500 a tie filtre su tiez za dobru cenu. Ked kupujes viac kusov, vedia dat zlavu.
ja mam canon 450d +18-55 is + 55-250is za 26200 z aquamatu (aqt.sk) bol som si pren osobne...maximalan ochota a spokojnost...plus si mozes u nich doobjednat skoro vsetko prislusenstvo...ja som to zobral este s nahradnou baterkou, brasnou, clonami a stativom a vyslo ma na 30100 cca...takze ja by som ti odporucil zobrat u nich ak to nemas daleko do zvolena :)
Nejdem robiť nikomu reklamu, tiež som bral od aqt c450 myslím že cena bola prijateľná ale tu išlo hlavne o prístup, keď som dvomi telefonátmi mal faťak na druhý deň doma.
Nejdem robiť nikomu reklamu, tiež som bral od aqt c450 myslím že cena bola prijateľná ale tu išlo hlavne o prístup, keď som dvomi telefonátmi mal faťak na druhý deň doma.
jj..hlavne ten pristup...mne chodil sidce dlhsie, ale to preto je je to ten dvoj kit..ten skoro nikde nemaju a len sa objednava...a cenu maju skoro najlepsiu co som pozeral...
Dnes som si objednal od Bestcena.sk prve jednanie bolo super aj po telefone sa zdal byt fajn chlapik. Dalo sa dohodnut na vsetkom, tak som zvedavy kedy balicek dorazi... dam vediet ako to dopadne
vyber internetoveho obchodu
A ked toho beries viac, tak si tam zavolaj a vyjednaj si este zlavu, da sa to ;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa