chcem si kupit prvu zrkadlovku no som riadne zmatena cena by sa mala pohybovat asi tak okolo 500-600e kedze by som si chcela etse prikupit nejaky objektiv asi 50 f1.8 viete mi niekto poradit ktore zrkadlo je dobre?
chcem si kupit prvu zrkadlovku no som riadne zmatena cena by sa mala pohybovat asi tak okolo 500-600e kedze by som si chcela etse prikupit nejaky objektiv asi 50 f1.8 viete mi niekto poradit ktore zrkadlo je dobre?
chod si ich osahat a zober, ktory ti bude sympatickejsi...
velmi pekne ti dakujem som rada ze sa v dnesnej debilnej dobe este najdu ludia ktori vedia poradit a pomoct. som rada
tak inak :
v tejto kategorii a s tvojimi skusenostami je v podstate sumafuk, ktory si zoberies ... chod do obchodu a zober ten co ti bude lepsie sediec v ruke. ak to nepomoze skus aka-fuku ...
ps : D5000 s 18-55VR ti viem dat za 513 eur ... ale nie je skladom
Hovienková vianočka? Ja že to bolo len hovienko...ono to máš jedno, len Nikon má červený trojuholník, tak si kúp radšej Nikon...aj ja som si ho kvôli tomu a neľutujem, je to fajn
presne tak suhlasim s tebou marish1 mne trpnu prsty tiez takze nic od canon 450-550 by som druhy krat nebral (mam 450), ale bol to dar tak stale to trpim ale uz nie na dlho. Nech skusi D90 alebo canon 50 ale zase nie sme v cenovej hladine....
ja som sa rozhodoval medzi nikonom d 3100 a canonom d 500 prv som skusal canon ale vobec mi nesedel v ruke ked som si zobral do ruky nikon bolo na 80% rozhodnute ..... skus porozmyslat aj nad d 3100 pre zaciatocnika to urcite nie je zla volba..... ale urcite najlepsie si osahat vsetky moznosti a pottom sa rozhodnut ktory si kupis .....
canon eos 500D alebo nikon d5000?
v tejto kategorii a s tvojimi skusenostami je v podstate sumafuk, ktory si zoberies ... chod do obchodu a zober ten co ti bude lepsie sediec v ruke. ak to nepomoze skus aka-fuku ...
ps : D5000 s 18-55VR ti viem dat za 513 eur ... ale nie je skladom
čáry máry, láry fáry, nech sa výber dobre zdarý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ak tych 500-600€ malo byt aj s 50tkou tak asi jedine cez bazar.
ak tych 500-600€ malo byt aj s 50tkou tak asi jedine cez bazar.
pisala, ze chce k tomu pevnu 50tku f/1,8, takze o entry nikonoch nema zmysel uvazovat.
a osahat bezdebatky, to je zaklad. mozno zisti, ze jej z canonu trpnu prsty a je vybrane...
Nech skusi D90 alebo canon 50 ale zase nie sme v cenovej hladine....
....do canonov sa nevyznám...haniť ,ale ani odporúčať ich preto nebudem.........ja začínať s fotením ešte raz...idem do D90......nekompromisne
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom