necital som si prispevky ale k topicu neboj sa vydrzi ti to minimalne 4 - 5 rokov ja poznam pana ktory na asi 40D alebo 50D neviem nacvakal uz dvojnasobok a vsetko je okay je to profi fotograf
Ja mám na Nikone za rok aj pól 4700 cvakov....nie je to málo...:))))
Aby mi nestvrdla závierka....netreba to občas rozbehať...?
Sorry za OF-topík , nechcem zakladať nové vlákno.....xí,xí,xí...smejem sa po Ázeťácky , nech je zmena..:)
kym ti tvrdne len zavierka a nie pecienka je to gúd (to je po račančansky). ked ti ale netvrdne vobec nic (dokonca ani beton na stavbe) je to nem gúd (to je po komárňansky) ... s tym tvrdnutim je to cele nejake divne ... asi sa treba popytat v Tvrdošíne ...
Známemu odišla uzávierka 3 dni po ukončení záruky.
Aj mne odišla asi mesiac po skončení záruky. Až mám podozrenie že tam montujú "kurvítka " s časovým rozvrhom kedy sa má pokaziť. A to som mal nacvakané menej ako 10 tis. Som našiel nejaký servis na nete a za uzáverku pýtali 170 € a to mám low end. TAk som skúsil ebay (55 €) a teraz čakám kedy dorazí a skúsim si to vymeniť sám. Ak nepochodím budem museť kúpiť nový foťák.
Aj mne odišla asi mesiac po skončení záruky. Až mám podozrenie že tam montujú "kurvítka " s časovým rozvrhom kedy sa má pokaziť. A to som mal nacvakané menej ako 10 tis. Som našiel nejaký servis na nete a za uzáverku pýtali 170 € a to mám low end. TAk som skúsil ebay (55 €) a teraz čakám kedy dorazí a skúsim si to vymeniť sám. Ak nepochodím budem museť kúpiť nový foťák.
Odchod závierky je relatívny. Myslím, že to závisí od toho - ktorého foťáka.Moja napr. na E-520 už presluhuje 60000 cvakov a je už po záruke. Kúpil som si záložne telo, ale vidím že ešte to nebude také zlé. Túto hodnotu som dosiahol po 3/ 1/2 roka v každodennom používaní /aj sekvenčné snímanie / .
No ja som síce nerátal kolko má cvaknutých ale odhadujem to tak na 6 tisíc. Možno menej. Jasné že je to o náhode kedy sa pokazí. Mňa len zarazila tá cena tu na slovensku a vo svete za tú istú vec. Mám dať niekomu polku ceny prístroja za jednu súčiastku je zarážajúce. Tak to skúsim ako kutil a uvidím výsledok.
No ja som síce nerátal kolko má cvaknutých ale odhadujem to tak na 6 tisíc. Možno menej. Jasné že je to o náhode kedy sa pokazí. Mňa len zarazila tá cena tu na slovensku a vo svete za tú istú vec. Mám dať niekomu polku ceny prístroja za jednu súčiastku je zarážajúce. Tak to skúsim ako kutil a uvidím výsledok.
Neries blbosti....co sa ma pokazit to sa pokazi....... .....moj fotak je 3-4 mesiace po zaruke a podla udajov z RAW uz ma okolo 300 tisic cvakov...... a este stale neriesim ale fotim.....
ja by som to riesil smer fotopredajna a novy fotak.....2 rocna zaruka za to stoji.....telo by som nikdy nekupil z bazara.....
Si prečítaj čo som písal vyššie. Ja som volal do servisu kde mi povedali 170 € len uzáverka. Tak som soi to objednal cez Ebay za 55 dolárov (cca 50€) a skúsim si to vymeniť sám. Ak sa operácia nepodarí a pacient zomrie budem riešiť nové telo. Tak čakám či mi bude doručený balík ešte do vianoc. A mne sa to pokazilo cca mesiac po skončení záruky. A nemám nafotené ani 10 k záberov.
Si prečítaj čo som písal vyššie. Ja som volal do servisu kde mi povedali 170 € len uzáverka. Tak som soi to objednal cez Ebay za 55 dolárov (cca 50€) a skúsim si to vymeniť sám. Ak sa operácia nepodarí a pacient zomrie budem riešiť nové telo. Tak čakám či mi bude doručený balík ešte do vianoc. A mne sa to pokazilo cca mesiac po skončení záruky. A nemám nafotené ani 10 k záberov.
Hmmm, nechcel by som mať Tvoju banku kde 55$ je 50€
Životnosť užávierky
Aby mi nestvrdla závierka....netreba to občas rozbehať...?
Sorry za OF-topík , nechcem zakladať nové vlákno.....xí,xí,xí...smejem sa po Ázeťácky , nech je zmena..:)
A to som mal nacvakané menej ako 10 tis.
Som našiel nejaký servis na nete a za uzáverku pýtali 170 € a to mám low end.
TAk som skúsil ebay (55 €) a teraz čakám kedy dorazí a skúsim si to vymeniť sám.
Ak nepochodím budem museť kúpiť nový foťák.
A to som mal nacvakané menej ako 10 tis.
Som našiel nejaký servis na nete a za uzáverku pýtali 170 € a to mám low end.
TAk som skúsil ebay (55 €) a teraz čakám kedy dorazí a skúsim si to vymeniť sám.
Ak nepochodím budem museť kúpiť nový foťák.
Jasné že je to o náhode kedy sa pokazí. Mňa len zarazila tá cena tu na slovensku a vo svete za tú istú vec.
Mám dať niekomu polku ceny prístroja za jednu súčiastku je zarážajúce.
Tak to skúsim ako kutil a uvidím výsledok.
Funguje bez problemov
Jasné že je to o náhode kedy sa pokazí. Mňa len zarazila tá cena tu na slovensku a vo svete za tú istú vec.
Mám dať niekomu polku ceny prístroja za jednu súčiastku je zarážajúce.
Tak to skúsim ako kutil a uvidím výsledok.
To je rozdiel.
To je rozdiel.
Ak sa operácia nepodarí a pacient zomrie
A mne sa to pokazilo cca mesiac po skončení záruky. A nemám nafotené ani 10 k záberov.
Ak sa operácia nepodarí a pacient zomrie
A mne sa to pokazilo cca mesiac po skončení záruky. A nemám nafotené ani 10 k záberov.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa