Fórum » O TECHNIKE

Znicena CF karta... HELP!!!

RadoT
RadoT 2008-08-21 09:26:26+02
Zdraviim vas... Velmi pekne vas prosim o radu... mam 4GB CF kartu HITACHI na ktorej mam nafotenu velmi dobre zaabery z kamosovej svadby a taktiez z dovolenky... Bolo mi do placu ked som tu kartu spolu aj s citackou pozicial istej osobe a vratila sa mi nepouzitelna 4 GB karta... Neviem co sa presne stalo... No karta je znicena... Skusal som aj inu ciitacku, vo fotaku absolutne nic vyhadzuje mi iba Err 02 (canon 10D)... Vie niekto pomoct? Kaslem na kartu ako taku... Ja chcem tie zabery... Existuje nejaky servis?

Bpali
2012-03-17 20:54:20+01
príspevok od: zlate.slnko
Nerozumiem ani fň - kedysi som mala aspoň snahu, ale je to čím ďalej tým zložitejšie. Môj pochop sa zastavil niekedy pred 10 rokmi pri fotošopovej vezrzii 8,0 a windowsoch 2000 a to ešte nemám ani 85 rokov .
tak treba dat komosovi nejakemu..nie platit..ja som skoro prisiel o data z HDD o velkosti 500gb...a vdaka kamosovi,co mi ten program doporucil,som vsetko zachranil....a to nie som ITckar...

zlate.slnko
2012-03-17 21:08:48+01
príspevok od: Bpali
tak treba dat komosovi nejakemu..nie platit..ja som skoro prisiel o data z HDD o velkosti 500gb...a vdaka kamosovi,co mi ten program doporucil,som vsetko zachranil....a to nie som ITckar...
.... že ja nemám žiadneho takého kamaráta .... radšej po starom, pekne filmovo a s jediným rizikom - že to pokazím chémiou

transporti686
2012-03-17 21:33:37+01
príspevok od: RadoT
Zdraviim vas... Velmi pekne vas prosim o radu... mam 4GB CF kartu HITACHI na ktorej mam nafotenu velmi dobre zaabery z kamosovej svadby a taktiez z dovolenky... Bolo mi do placu ked som tu kartu spolu aj s citackou pozicial istej osobe a vratila sa mi nepouzitelna 4 GB karta... Neviem co sa presne stalo... No karta je znicena... Skusal som aj inu ciitacku, vo fotaku absolutne nic vyhadzuje mi iba Err 02 (canon 10D)... Vie niekto pomoct? Kaslem na kartu ako taku... Ja chcem tie zabery... Existuje nejaky servis?

dawajsoft
2012-03-18 06:59:21+01
tu mas link na photo recovery genius...je tam aj k_g_n na aktivaciu.ak si neformatoval,mas velku pravdepodobnost ze data zachranis.
http://download.hellshare.sk/photo-recovery-genius-rar/5537830

trnavsky
2012-03-18 09:57:40+01
príspevok od: RadoT
a čo tá osoba, príp. ešte niekto z jej okruhu, neurobila nejaké kópie...?

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()