Toto som minule videl v telke,cigáni volali políciu a starostu lebo vraj vyfotili mimošov. O tých efektov na fotke-biele či farebné cik-cak čiary som kdesi čítal,to vyrába foťák pri určitých nastaveniach v určitých podmienkach či čosi také.
No ja teda neviem, nemohol ti nejaky chytrak posvietit mobilom do objektivu ? Nezda sa mi ze si pohol fotakom, lebo fotka je perfektne ostra, nikde ziadne anomalie...
tiez by som povedal keby som nepouzival dialkovu spust a nebol od fotaku 2 m. tiez hrubka a dlzka ciary neodpoveda normalnemu tuknutiu. to ze je uzsia ako mesiac znamena ze ten pohyb musel byt sakra rychly a pri posudeni dlzky ciary by sa musel ten fotak otocit o minimalne 45° co by som si isto vsimol. taktiez ciara na stlpe nekonci bodkou.
No ja teda neviem, nemohol ti nejaky chytrak posvietit mobilom do objektivu ? Nezda sa mi ze si pohol fotakom, lebo fotka je perfektne ostra, nikde ziadne anomalie...
Nemas to vo vyssom rozliseni? To miesto, kde sa ciara pretina so stoziarom, vyzera dost zvlastne. V kazdom pripade z toho vznikla celkom zaujimava fotka
Ked si robil post proces vo fotosope, tak ti tam dobehol nejaky zaskodnik a bielim brushom nakreslil caru a zdrhol. Nemas kocura? Nepobehal po stole?
sa to tu nejak s tymi napadmi zvrhava .....ale fakt vazne......je to zaber bez akycholvek uprav.....fotak sa tak pohnut nemohol......bud je to bleskom alebo docasnou chybou v tele fotaku( vlhkost, mraz, nieco).....ja som niekedy davno uz nieco podobne videl...ale nepamatam co to sposobovalo
Svetelna stopa na nočnej fotografii
>
> Dolny Kubin, priblizne 19. hod., zavierka 30 sek., clona 8, + externy
> blesk
> po 20tej sekunde odpaleny 2m od fotoaparatu. Fotak na stative 99% sa
> nepohol- nasnimane pomocou dialkovej spuste. Fotoaparat Nikon D700,
> objektiv 24-70/2.8.
>
Dalsia foto na porovnanie: vyhotovena pred predchadzajucim zaberom, s tym istym nastavenim len bez blesku.
> Vopred dakujem za vysvetlenie.
O tých efektov na fotke-biele či farebné cik-cak čiary som kdesi čítal,to vyrába foťák pri určitých nastaveniach v určitých podmienkach či čosi také.
Nezda sa mi ze si pohol fotakom, lebo fotka je perfektne ostra, nikde ziadne anomalie...
Nezda sa mi ze si pohol fotakom, lebo fotka je perfektne ostra, nikde ziadne anomalie...
Ved vies, ten z neba
>
> Dolny Kubin, priblizne 19. hod., zavierka 30 sek., clona 8, + externy
> blesk
> po 20tej sekunde odpaleny 2m od fotoaparatu. Fotak na stative 99% sa
> nepohol- nasnimane pomocou dialkovej spuste. Fotoaparat Nikon D700,
> objektiv 24-70/2.8.
>
Dalsia foto na porovnanie: vyhotovena pred predchadzajucim zaberom, s tym istym nastavenim len bez blesku.
> Vopred dakujem za vysvetlenie.
Pokiaľ bola trochu hmla, mohol to byť aj odraz z blesku na nejakom padajúcom mokrom liste.
Pokiaľ bola trochu hmla, mohol to byť aj odraz z blesku na nejakom padajúcom mokrom liste.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa