čaute chcel by som sa spitat či dakto nema skusenost zo stativom nikon ni400....jedna sa mi hlavne o jeho pevnost a tlmenie vybravii......či sa da použit na fotenie bez stabilizacije pri ohniskovej vzdialenosti 400mm a viac
čaute chcel by som sa spitat či dakto nema skusenost zo stativom nikon ni400....jedna sa mi hlavne o jeho pevnost a tlmenie vybravii......či sa da použit na fotenie bez stabilizacije pri ohniskovej vzdialenosti 400mm a viac
Nemam, ale podla videa na youtube by som to zrovna na 400mm objektiv nepouzival. Ak je to on, tak to vyzera na stativ max pre kompakty. http://www.youtube.com/watch?v=5inoRsJH5_I
Nikonom obrandovany noname stativ, skor darcek ku kompaktu a ultrazoomu ako seriozne zariadenie. Autor temy sa ani nezamyslel, ci by 480 g stativ mihol vobec udrzat 400 mm objektiv. Naviac ani neuviedol, aky 400 mm objektiv. Nikon 400/2,8 alebo nejaka styristovka na malom ultrazoome? Opat uloha pre vesticu Zaru. www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/ephoto/nova-tema-vo-fore/
dakujem za radu no ešte som dostal dobru ponuku na VELBON Sherpa 250 za 25 eur len neviem či ta patka bude stabilna pri vyšich ohniskach 800 a viac
Este pred chvilou to bolo 400 mm! U 800 mm, ked len trochu tuknes do fotaku, tak to hned zbadas ako velky otras. Problem by si mal s niekolkonasobne drahsim stativom. S predlzujucim sa expozicnym casom problem exponencialne rastie. Idealna je betonova kocka o strane 1,5 m so zaliatou hlavou. Aby si mohol skutocne kontrolovat taketo dlhe ohniska,potrebujes hlavu typu gimbal, na ktorej sa setrit neda. O tom by ti mohol svoje povedat bear.
mam 400 ale aj telekonvertor 2x a 3x .......foto som robil doteraz na lacnom hamackom stative a vždy 20minut som len šteloval aby dani objekt bol v zornom poli...spušť som riešil cez časovač ale každy vanok vetra znehodnotil fotku a bezvertrie sa pri foteni neda vybavit :/
Este pred chvilou to bolo 400 mm! U 800 mm, ked len trochu tuknes do fotaku, tak to hned zbadas ako velky otras. Problem by si mal s niekolkonasobne drahsim stativom. S predlzujucim sa expozicnym casom problem exponencialne rastie. Idealna je betonova kocka o strane 1,5 m so zaliatou hlavou. Aby si mohol skutocne kontrolovat taketo dlhe ohniska,potrebujes hlavu typu gimbal, na ktorej sa setrit neda. O tom by ti mohol svoje povedat bear.
a čo si mysliš o tejto kombinacii?? Sirui T-1004X + Hlava Triopo NB-1S
Nikon NI400
http://www.youtube.com/watch?v=5inoRsJH5_I
Autor temy sa ani nezamyslel, ci by 480 g stativ mihol vobec udrzat 400 mm objektiv. Naviac ani neuviedol, aky 400 mm objektiv. Nikon 400/2,8 alebo nejaka styristovka na malom ultrazoome? Opat uloha pre vesticu Zaru.
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/ephoto/nova-tema-vo-fore/
no ešte som dostal dobru ponuku na VELBON Sherpa 250 za 25 eur len neviem či ta patka bude stabilna pri vyšich ohniskach 800 a viac
no ešte som dostal dobru ponuku na VELBON Sherpa 250 za 25 eur len neviem či ta patka bude stabilna pri vyšich ohniskach 800 a viac
Aby si mohol skutocne kontrolovat taketo dlhe ohniska,potrebujes hlavu typu gimbal, na ktorej sa setrit neda. O tom by ti mohol svoje povedat bear.
Aby si mohol skutocne kontrolovat taketo dlhe ohniska,potrebujes hlavu typu gimbal, na ktorej sa setrit neda. O tom by ti mohol svoje povedat bear.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa