Fórum » Príslušenstvo

Statív čínska kópia Beike

BNDT
2015-02-07 11:39:08+01
Zdravím,
má niekto skúsenosti so statívom:
http://www.aliexpress.com/item/DHL-Free-shipping-Q666-Pro-Portable-Magnesium-Aluminium-Tripod-Monopod-Q-666-Tripod-QZSD-02-Ball/1896946820.html

Je to kópia na statív Beike 777 myslím.

majso
2015-02-28 19:33:14+01
Ja po ňom tiež pokukávam.

RasťoS
2015-02-28 21:28:22+01
Mám z neho len hlavu. Čo sa týka pomeru cena-výkon, tak veľmi dobrá.

BNDT
2015-03-01 18:13:27+01
Ja som si už objednal, ale nie Q666 ale tento:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6515558445.html?orderId=65983145986910

Niektoré časti má kvalitnejšie spracované, na stránke sú porovnania s Q666 a aj komentáre a hodnotenia sú lepšie. Dúfam, že za mesiac mi ho dodajú. Potom pošlem foto či zodpovedá kvalite a vyhotoveniu ako píšu na stránke

Benelli
2015-03-07 10:25:16+01
tiez chcem kupit stativ tak potom urcite napis ako vyzera ten cinsky

bonifacko
2015-03-07 12:03:36+01
a to je stativ komplet aj s hlavou?

BNDT
2015-03-08 13:16:44+01
príspevok od: bonifacko
a to je stativ komplet aj s hlavou?
Áno, mal by byť komplet, tak dúfam aj bude. Môj sa už nachádza v Nemecku, takže počítam, že do 10 dní mi už príde. Potom dám vedieť, či sa oplatil.

bonifacko
2015-03-08 15:30:21+01
príspevok od: BNDT
Áno, mal by byť komplet, tak dúfam aj bude. Môj sa už nachádza v Nemecku, takže počítam, že do 10 dní mi už príde. Potom dám vedieť, či sa oplatil.
Najnovšie teraz všetko treba precliť, minimalne zaplatíš asi DPH

BNDT
2015-03-08 17:07:58+01
príspevok od: bonifacko
Najnovšie teraz všetko treba precliť, minimalne zaplatíš asi DPH
A to od kedy platí? Minulý rok v decembri som si objednával ND filtre z Číny a neplatil som clo. Myslím, že iba z USA sa platí clo, ale niesom si istý. Jedinej veci, čoho sa bojím je, aby mi to nezhabali na colnom ako kópia BEIKE, pretože niektorým ľudom sa to stalo (čítal som na fórach), že im prišiel list z colného úradu. Ale už som si aj ponožky "HILFIGER" objednával a prišli mi, takže na colnom úrade s tým nemali až taký problém, takže dúfam, že ani teraz nebudú

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2015-03-08 18:11:18+01
A to od kedy platí? Minulý rok v decembri som si objednával ND filtre z Číny a neplatil som clo. Myslím, že iba z USA sa platí clo, ale niesom si istý. Jedinej veci, čoho sa bojím je, aby mi to nezhabali na colnom ako kópia BEIKE, pretože niektorým ľudom sa to stalo (čítal som na fórach), že im prišiel list z colného úradu. Ale už som si aj ponožky "HILFIGER" objednával a prišli mi, takže na colnom úrade s tým nemali až taký problém, takže dúfam, že ani teraz nebudú
Clo a DPH sa plati poprekroceni urcitej ceny a to pri dovoze z krajin mimo EU. Predpokladam, ze filtre boli pomerne lacne a preto si nic neplatil.

bonifacko
2015-03-08 18:31:32+01
S filtrami nerobia caviky, ale kamoš mi vravel, ako mu vyrúbili clo 3€ za nejaky tovar za asi 28€. Ficko potrebuje peniaze na istoty, tak sa šialene všetko prezerá.

http://www.sk-ebay.sk/clo-a-dph.htm

BNDT
2015-03-08 20:19:07+01
No s tým som ani nepočítal...
A DPH sa kde platí? To zadržia tovar na colnom úrade?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2015-03-08 20:37:19+01
Presne tak, pride ti dopis. Zaplatis zlozenku a dostanes tovar.
Nie je to vzdy iste, aj ked nad 100€ sa zadrzanie na colnici blizi istote.

Martin8101
2015-03-09 06:24:21+01
Ja som kupil nedavno ekvivalenty 3 brasien National geographic. Stali od 27 do 44 USD. Tu najdrahsiu mi zadrzali a vyrubili...

Martin8101
2015-03-09 10:38:34+01
príspevok od: Martin8101
Ja som kupil nedavno ekvivalenty 3 brasien National geographic. Stali od 27 do 44 USD. Tu najdrahsiu mi zadrzali a vyrubili...
pardon, "brašní..."

om1ci
2015-03-09 10:52:29+01
pri zasieljkach pre fyzicke osoby prichadzajucich z mimo EU.
nad 22 EU sa plati DPH
nad 150 EU sa plati CLO.
Ak je na baliku napisana cena toto prevysujuca, colnici maju povinnost zasielku zadrzat. Ak je na baliku mensia cena...cinania to robia napisu darcek a cena 10 EU, tak colnik sem tam moze nejaku zasielku otvorit a skontrolovat. Potom musis dodat vypis z banky, z Paypal, atd...kolko si zaplatil a vyrubia ti DPH, resp. aj CLO.

Ján Ožvoldík
2015-03-09 11:37:25+01
Zásielky do 25e sa neclia ani nazadržiavajú. Nad 25e ti to zastaví colnica.Pošlú ti z colnice doporučený list kde budeš mať pokyny,mail a tel kontakt. Vydokladuješ tovar (ja im dávam len print screen z košíku) stačí im to lebo tam je kompletná špecifikácia a pošlem to na uvedený mail. Vyrátajú ti clo a obratom to pošlú na tvoju adresu. Zaplatíš clo + poštovné 3e . Ale myslím že od nového roku zvyšovali hranicu len neviem na koľko. Viac vecí som mal v hodnote okolo 100e a nezastavili mi to. Odosielateľ dáva na balík označenie (gift - hodnotu balíku udávajú 5 us) - na to sa vzťahuje iná legislatíva. Určite nemaj obavu aj v prípade že ti to zadržia o tovar neprídeš. Alergický sú len na falzifikáty (oblečenie,topánky a podobne) To som ale nikdy odtiaľ nekupoval. Také veci likvidujú. V takom prípade ti ale aliexpress vráti peniaze.

Ján Ožvoldík
2015-03-09 11:44:35+01
príspevok od: Ján Ožvoldík
Zásielky do 25e sa neclia ani nazadržiavajú. Nad 25e ti to zastaví colnica.Pošlú ti z colnice doporučený list kde budeš mať pokyny,mail a tel kontakt. Vydokladuješ tovar (ja im dávam len print screen z košíku) stačí im to lebo tam je kompletná špecifikácia a pošlem to na uvedený mail. Vyrátajú ti clo a obratom to pošlú na tvoju adresu. Zaplatíš clo + poštovné 3e . Ale myslím že od nového roku zvyšovali hranicu len neviem na koľko. Viac vecí som mal v hodnote okolo 100e a nezastavili mi to. Odosielateľ dáva na balík označenie (gift - hodnotu balíku udávajú 5 us) - na to sa vzťahuje iná legislatíva. Určite nemaj obavu aj v prípade že ti to zadržia o tovar neprídeš. Alergický sú len na falzifikáty (oblečenie,topánky a podobne) To som ale nikdy odtiaľ nekupoval. Také veci likvidujú. V takom prípade ti ale aliexpress vráti peniaze.
Prepáč tie čísla sú presne ako píše om1ci ...

fatality
2015-03-09 11:53:27+01
príspevok od: om1ci
pri zasieljkach pre fyzicke osoby prichadzajucich z mimo EU.
nad 22 EU sa plati DPH
nad 150 EU sa plati CLO.
Ak je na baliku napisana cena toto prevysujuca, colnici maju povinnost zasielku zadrzat. Ak je na baliku mensia cena...cinania to robia napisu darcek a cena 10 EU, tak colnik sem tam moze nejaku zasielku otvorit a skontrolovat. Potom musis dodat vypis z banky, z Paypal, atd...kolko si zaplatil a vyrubia ti DPH, resp. aj CLO.
a ako je to teda zo zasielkami z eglobalcenter.com? kopec ludi pise po forach,ze vsetko prislo oka,bez cla a dph..+oni zaroven pisu vo faq-s,ze nemozu deklarovat nizsiu cenu,lebo vsetko sa snazia robit a robia legal..odosielaju zasielky z uzemia EU?

om1ci
2015-03-09 11:55:39+01
príspevok od: fatality
a ako je to teda zo zasielkami z eglobalcenter.com? kopec ludi pise po forach,ze vsetko prislo oka,bez cla a dph..+oni zaroven pisu vo faq-s,ze nemozu deklarovat nizsiu cenu,lebo vsetko sa snazia robit a robia legal..odosielaju zasielky z uzemia EU?
neviem, nepoznam eglobalcenter

Strana 1 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()