Fórum » Canon fórum

sd card

and
and 2012-08-10 18:29:01+02
ahojte.neviete mi niekto poradit preco mi fotak (canon 1000d) nenacitava sd card?doteraz fungovala ale odrazu...nic.v compe pritom funguje.

keko
2012-08-11 12:54:57+02
príspevok od: salves
nesmieš sa moc hnevať na rady čo tu dostávaš, napísal si to tak, že ja stále neviem čo si vlastne vyskúšal... ja som pochopil len že tvoja prvá karta nejde vo foťáku, čo si s ňou skúšal vo foťáku? formátovať? nevidel ju foťák? a čo videl foťák inú kartu? to sú základné otázky...ak ti foťák neberie žiadnu tak nad čím tu riešiš polemiku? do opravy čo iné asi to nie je v karte, ale v každom prípade skúšaj doporučené karty alebo značku čo ti v ňom šlapala... nerieš PC to ťa bude zaujímať až to bude šlapať v aparáte, treba trochu logiky a je to a ak všetko zlyhá, skús predajňu alebo servis v tvojom okolí...niekto môže nato prísť alebo poradiť cestu...
Tak a toto bol klincek po hlavicke. (Alebo karboskou po SDcke?)
Mas SDHC, alebo SD, alebo microSD, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB? Je to ta povodna karta, co ti predali k fotaku? PC kartu len vidi, alebo na nu dokazes aj zapisovat a gumovta na nej? Mas nabitu baterku of fotoaparatu? Je to naozaj SD?
Skusam to teraz bez tej gulky vesteckej, lebo reprodukcne mam

b.a.f.o.a.r.t.
2012-08-11 13:14:13+02
príspevok od: keko
Tak a toto bol klincek po hlavicke. (Alebo karboskou po SDcke?)
Mas SDHC, alebo SD, alebo microSD, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB? Je to ta povodna karta, co ti predali k fotaku? PC kartu len vidi, alebo na nu dokazes aj zapisovat a gumovta na nej? Mas nabitu baterku of fotoaparatu? Je to naozaj SD?
Skusam to teraz bez tej gulky vesteckej, lebo reprodukcne mam

and
2012-08-12 08:15:01+02
ahojte.tak ja sa nehnevam.je to v poriadku a za kazdy komentar som vdacny.no a vlastne pre detailnejsie vysvetlenie.....kupil som micro sd kartu ktora je v takom ...adapteri.... co ako sd karta vypada vlozena a ta doteraz fungovala.spravil som s nou dobrych 2000 fotiek a zrazu jedneho dna fotak vypisuje ze karta nevlozena.skusal som aj micro sd z telefonu a je to tak isto.pritom v PC to funguje.tak myslim ze bude chyba vo fotaku.aj ked rozmyslam ze nejaka normalna sd karta by fungovat mohla.no a vo fotaku sa formatovat neda.bo ju nevidi.spravil som to len v PC a to niekolko krat.tak fakt neviem.tak este raz vdaka.........

Paulie
2012-08-12 09:26:03+02
Používať microSD s adapterom ako trvalé riešenie je najhoršia možná kombinácia. Kúp si poriadnu SD kartu a hotofo.

pufko
2012-08-12 11:47:12+02
To je snád zlý sen pchať do foťáku microSD, dva dni riešiš problém a pritom kartu kúpiš na každom druhom rohu, respektíve si mal mať dávno kúpenuú klasickú SD....

keko
2012-08-12 12:45:25+02
príspevok od: pufko
To je snád zlý sen pchať do foťáku microSD, dva dni riešiš problém a pritom kartu kúpiš na každom druhom rohu, respektíve si mal mať dávno kúpenuú klasickú SD....
Omyl, SD maju aj u nas v potravinach, cili na kazdom rohu

keko
2012-08-12 12:45:42+02
Problem bude v adapteri.

and
2012-08-12 19:39:18+02
dobre....mam co riesit.dakujem vam vsetkym za rady.vyskusam co sa bude dat.som v rakusku a makam od vidim do nevidim a nestiham ani do shopu skocit po radu ci kupu novej karty.urcite zakupim riadnu SD a uvidim....vdaka este raz..pomohli ste umi urcite.dam znat ze co a ako....

and
2012-08-12 19:52:03+02
tak.priatelia.vyriesene bez karbobrusky ci kladiva a tak dalej.kartu som sformatoval este raz za pomoci kamarata s inymi nastaveniami....jednalo sa o nejaku alokacnu velkost.stale neviem uplne co to je ale moze byt ze windows 7 spravil sarapatu.....tak dakujem seckym a ak toto pomoze niekomu ci zabavi niekoho......len raad budem....tak pekne chvile pri foteni Vam.......

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()