Zzdravím som začiatočníčka a kúpila som si objektív canon 50mm/f1.8 , neviem či s ním neviem fotit ale nikdy nemám fotku ostrú tak ako by som chcela.Objekt na ktorý zaostrím je síce ostrejší ale nie oveľa a neviem či ho mám reklamovať alebo som na chybe ja že neviem na nom fotit.
60d nema microadjustment...takze napr. 7D alebo jazdena 50D...a otazne je , ci mikronastavovanie zaostrenia splni ocakavania u toho objektivu...
jaaaaj to fakt 60d nema? ako vydrb.... cca 1000€ a take nieco nema? ako priznam sa az tak podrobne som necital technicke parametre, ale ma prekvapilo ze take nieco nema a jasne ta 50 mm 1,8 to je len docasne kym sa nenaseri na lepsi objektiv...ale aj tak za 100€ dost muziky
jaaaaj to fakt 60d nema? ako vydrb.... cca 1000€ a take nieco nema? ako priznam sa az tak podrobne som necital technicke parametre, ale ma prekvapilo ze take nieco nema a jasne ta 50 mm 1,8 to je len docasne kym sa nenaseri na lepsi objektiv...ale aj tak za 100€ dost muziky
Tak tá 50D je vo všetkom lepšia okrem toho senzora. V 60D sa dá viacej potiahnuť ISO a stále je to "pozeratelné".
Zdravím. Mám objektív Canon EF 70-200 L USM po dnešnom fotení som zistil že sa mi pravdepodobne dostali zrnká piesku pod zoomovací krúžok. Čiže keď zoomujem začne to škŕkať. Prosím o radu ako to vyčistiť. Šošovky aj ostriaci krúžok sú v poriadku. Je treba zájsť do servisu, či sa to dá vyčistiť aj doma poprípade ako??
pokazený objektív?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa