Caute, vlastnim zostavu Canon 40D + Tamron 17-50 ktora mi v pohode funguje, mam ju otestovanu na BF/FF a vsetko v pohode. Teraz som si kupil canon 400 5,6L ktory ma FF. Neviem ako to teraz riesit? Mam dat reklamovat tu 400ku alebo dat doladit 400+40D ale potom mi zasa nebude dobre ostrit 40D+17-50... ci oni ladia iba objektiv a nie telo? Za rady dakujem,
Caute, vlastnim zostavu Canon 40D + Tamron 17-50 ktora mi v pohode funguje, mam ju otestovanu na BF/FF a vsetko v pohode. Teraz som si kupil canon 400 5,6L ktory ma FF. Neviem ako to teraz riesit? Mam dat reklamovat tu 400ku alebo dat doladit 400+40D ale potom mi zasa nebude dobre ostrit 40D+17-50... ci oni ladia iba objektiv a nie telo? Za rady dakujem,
a aký máš vlastne problém? ...zle ti ostrí tá 400vka alebo...?
Ak mas vo fotaku jemne doladenie AF tak to skus doladit sam... ale v servise by mali ladit iba objektiv vlastne pripoja ho na pc a prenesu nove informacie aby dobre ostril
Takze budu s najvecsou pravdepodobnostou ladit objektiv a najlepsie ho zladia ak im donesiem aj telo. Robia to softwarovo alebo mechanicky? Na pockanie? Byvam v Čadci a do BA to mam 200km a posielat fototechniku postou zrovna nechcem.
Takze budu s najvecsou pravdepodobnostou ladit objektiv a najlepsie ho zladia ak im donesiem aj telo. Robia to softwarovo alebo mechanicky? Na pockanie? Byvam v Čadci a do BA to mam 200km a posielat fototechniku postou zrovna nechcem.
Zavolaj si do servisu telefonom a hned vies co a ako. Podla toho co tu citam polovicka ludi nevie o com pise druha zase nechce vediet... Na takychto forach je niekedy tazko, velmi tazko...
...ja by som to asi riešil tak, že v zákonnej dobe by som ho vrátil myslím, že je to 14 dní (máš na to bez udania dôvodu nárok) a kúpil by som ho v kamennom obchode, kde si ho môžeš riadne otestovať. Možno bude stál o pár eur viac, ale nekupuješ ho každý deň a nemáš ho na mesiac. To je môj osobný názor a nikoho nepresviedčam.
najprv zisti ci v tvojom tele 40 d, sa daju nastavovat BB a FF a pre kolko objektivov... niektore vyssie rady fotakov si pamataju ak raz nastavis ,potom uz stale ked nasadis, az 20 objektivov...
najprv zisti ci v tvojom tele 40 d, sa daju nastavovat BB a FF a pre kolko objektivov... niektore vyssie rady fotakov si pamataju ak raz nastavis ,potom uz stale ked nasadis, az 20 objektivov...
...čítaj, potom píš, viď hore: Canon 40D nema softwarove doladenie AF. Tamron 17-50 mi ostri dobre, canon 400 ma FF.
A stále som sa nedozvedel na akú vzdialenosť to bolo skúšané. Súhlasím s názorom užívateľa om1ci že na fórach je to ťažké... priam kontraproduktívne ako napríklad tu.
Ako riesit problem s FF/BF
Podla toho co tu citam polovicka ludi nevie o com pise druha zase nechce vediet...
Na takychto forach je niekedy tazko, velmi tazko...
Súhlasím s názorom užívateľa om1ci že na fórach je to ťažké... priam kontraproduktívne ako napríklad tu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa