Mne to robi len pri automatickom zelenom obdlzniku. Nedalo nevyskusat. Ked ho zavres opat vyskoci? Ak ano tak asi servis. V menu sa neda vypnut.
Nie, ked ho zavriem, tak už potom nevyskočí, jedine keĎ ho dám do automatiky a ona o tom rozhodne....inak nie...len pri prvom zapnutí to urobí...a keď je otočný ovládač v manálnom režime, v automatike nevyskočí pri zapnutí...iba ak pri fotení...skúšal som to viac krát, rúzne kombinácie
Nie, ked ho zavriem, tak už potom nevyskočí, jedine keĎ ho dám do automatiky a ona o tom rozhodne....inak nie...len pri prvom zapnutí to urobí...a keď je otočný ovládač v manálnom režime, v automatike nevyskočí pri zapnutí...iba ak pri fotení...skúšal som to viac krát, rúzne kombinácie
Tak potom? Zapnes, zatvoris a ides. Neriesil by som
Ako presunúť fotky z 400D do PC? Jasné, že cez kábel. Ale ihneď mi to ponúkne možnosť kopírovať do PC. Nejak blbo sa v tom orientuje. Zle sa spravujú. Mám ho z druhej ruky, bez hociakého CD.
canon 400D
Ale ak idú srandičky bokm, tak by mazaujímalo, či Ti to robí, aj keď ho máš vypnutý...
Ps: niečo mi vraví,že to asi bude chcieť servis
Ale ak idú srandičky bokm, tak by mazaujímalo, či Ti to robí, aj keď ho máš vypnutý...
Zapnes, zatvoris a ides. Neriesil by som
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie