Nooo do jary ma prist cca 7 objektivov .. predpokladam, ze pride 24-70 II a 35 F1,4 II a nejake novinky/staro-nove veci .....
5D-cko do vianoc nebude... ma prist az na jar.. takze uvidime
Na druhej strane Nikom ma hlavnu tovaren zatopenu, takze moc s novymi modelmi na trh nepojde tak peco by mal ist canon??? Ved este moze popredat to co ma
A este nikon ma na krku zalobu za porusenie 4-och patentov... aspon tak to pisu
Zatím pokaždé, když měl být oznámený nějaký nový foťák, tak se s předstihem ven dostaly jeho parametry. A zatím se nic takového nestalo, takže ve foťák osobně nedoufám.
Ja uz dlhsiu dobu tuzobne ocakavam objektiv 2,8/17-400 Tilt&Shift Macro L IS USM, nemate niekto nahodou informacie, kedy by sa nieco s podobnymi parametrami mohlo objavit na trhu? Nechce sa mi stale vlacit vsetky svoje skla.
Ja uz dlhsiu dobu tuzobne ocakavam objektiv 2,8/17-400 Tilt&Shift Macro L IS USM, nemate niekto nahodou informacie, kedy by sa nieco s podobnymi parametrami mohlo objavit na trhu? Nechce sa mi stale vlacit vsetky svoje skla.
mam na predaj 4/17-400 Tilt&Shift Macro L IS USM MK II, ak by si mal zaujem...
som nikonista ale pre canon vidim do buducnosti jasne riesenie a to bude 5D Mk.III bude na video a atelierovu fotografiu, kedze 1D-X ma ,,iba,,18Mpix a Canon potrebuje konkurenta proti nikonu.. A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
Canon EOS 5D Mark III rumors
http://www.canonrumors.com/2011/11/november-3-2011-announcement/
Po 5D III je ticho po pěšině už dlouho, kdyby se něco chystalo, vědělo by se o tom
5D-cko do vianoc nebude... ma prist az na jar.. takze uvidime
Na druhej strane Nikom ma hlavnu tovaren zatopenu, takze moc s novymi modelmi na trh nepojde tak peco by mal ist canon??? Ved este moze popredat to co ma
A este nikon ma na krku zalobu za porusenie 4-och patentov... aspon tak to pisu
ale ten 24-70 by teda fakt potešil...
ja to aj tak skor odhadujem na 1-2 skla a nejaku tu kameru, hlavne ked zajtra aj RED ide nieco predstavit
A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa