61AF moze byt ale z toho krizovych bude len neviem trepnem 15 nie ako u 1Dx... ale kto kupi 5Dmark III ked nikon spravi fakt dobry fotak??? treba nato pozerat aj takto... predsa dnes kazdy nadava na ostrenie 5D-cka tak v canone by boli blazoni keby s tym nieco nespravili...
61AF moze byt ale z toho krizovych bude len neviem trepnem 15 nie ako u 1Dx... ale kto kupi 5Dmark III ked nikon spravi fakt dobry fotak??? treba nato pozerat aj takto... predsa dnes kazdy nadava na ostrenie 5D-cka tak v canone by boli blazoni keby s tym nieco nespravili...
moze byt, kazdopadne ani N ani C este s nicim doteraz nevysiel a vyzera to, ze ani v blizkej dobe este nevyjde, teda aspon podla tych rumorov...
a čo si čakal úprimne? cenovú úroveň 1100D? ked to bude okolo 3000 € tak cena je prijateľná.
Canon EOS 5D Mark II telo cena 1838 € s DPH dúfam že prestanú predávať dvojky a cena bude určite iná .Inak to nebude nič iné ako Marketing , ktorý bude mať krátku budúcnosť ,dúfam.
a len tak náhodou tipujem, že ďalší na rade bude 7D s APS-H snímačom za cenu cca 2000€, zbavia sa 4 "profi" modelov a na štúdiovú prácu bude 5DMKIII čo je akože 1DS a 5dMKII v jednom, potom 1DX čo bude 1DMKIV akurát FF akurát vynovený oveľa, a 7Dčko, takže potom by bol jeden športový, jeden štúdiový a jeden na wildlife ?...čo myslíte, dobrá úvaha ? a (asi) APS-C "kráľ" bude 70D, dávalo by mi to zmysel
a len tak náhodou tipujem, že ďalší na rade bude 7D s APS-H snímačom za cenu cca 2000€, zbavia sa 4 "profi" modelov a na štúdiovú prácu bude 5DMKIII čo je akože 1DS a 5dMKII v jednom, potom 1DX čo bude 1DMKIV akurát FF akurát vynovený oveľa, a 7Dčko, takže potom by bol jeden športový, jeden štúdiový a jeden na wildlife ?...čo myslíte, dobrá úvaha ? a (asi) APS-C "kráľ" bude 70D, dávalo by mi to zmysel
Špekulácie , úvahy .Každopáden niečo v nižšej triede ako canon 5D s FF teda s APS-H by sa hodilo.Napr 7D .5D mark III bude podla všetkého pekne mastný , a nie každému može takáto cena vyhovovať . Tiež nikde nieje napísané že APS-C nemožeš použiť v štúdiu , takže takto by som to nedelil aj keď sa to delá .Každopádne o FF výhodách viem lež keď sa nedá použiť FF tak aspon APS-H. Marka II nechcem.
odhady su od 3300 do 3500 dolarov .. takze zalezi len na prepocte kurzu euro:dolar ..a kedze v nasim bananovych koncinach je to vzdy 1:1 asi to budem objednavat z usa
odhady su od 3300 do 3500 dolarov .. takze zalezi len na prepocte kurzu euro:dolar ..a kedze v nasim bananovych koncinach je to vzdy 1:1 asi to budem objednavat z usa
Objednaj. A potom mi prezrad, ako si obisiel clo (1,26x) a vybavil EU warranty.
Canon EOS 5D Mark III rumors
-> 22mp, 61pt AF, 100% VF, 3.2″ LCD ,Dual CF/SD Card Slots, $3500 USD.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa