Ahojte ephotáci, stavili sme sa s kamarátom o raňajky v McDonalde, podotýkam - riešili sme situáciu ktorý foták dosiahne lepšie obrazové výsledky v atelieri v rovnakých podmienkach, či 1DS MKII alebo 60D, čo si mýslíte?
mňa hlavne pobavilo,alebo skôr šokovalo ako vôbec niekto môže čoilen uvažovať nad porovnávaním FF a crop fotoaparátom. to sa vôbec ale anilen trochu nedá porovnávať ani za predpokladu použitia rovnakého skla!!!
Porovnavat praveze mozes. Zistis tym, aka odlisna je praca s nimi. Pritom vysledok moze byt porovnatelny.
Ahojte ephotáci, stavili sme sa s kamarátom o raňajky v McDonalde, podotýkam - riešili sme situáciu ktorý foták dosiahne lepšie obrazové výsledky v atelieri v rovnakých podmienkach, či 1DS MKII alebo 60D, čo si mýslíte?
radsej by som prehral ako dobrovolne konzumovat produkty vyrabane z ropneho odpadu
mňa hlavne pobavilo,alebo skôr šokovalo ako vôbec niekto môže čoilen uvažovať nad porovnávaním FF a crop fotoaparátom. to sa vôbec ale anilen trochu nedá porovnávať ani za predpokladu použitia rovnakého skla!!!
Suhlas, tiez nechapem.... Hlavne pri studiovych foto, kde vysledna ostrost sa rovna pocet mpix na velkosti snimaca... si myslim teda
nema to nic spolocne s poctom mpix ani zdaleka??? chces mi tvrdit, ze obrazova kvalita bude rovnaka pri 18mpix na FF ako aj na 18mpis APS-c???!!!
Ale Ty tu teraz zasa pletieš niečo iné... FF a APS-C tam nejde o rozdiel v počte Mpix a následnej ostrosti,ide o to že foto z FF vyzerá úplne inak a to nie len po TK kvalite....
Ale Ty tu teraz zasa pletieš niečo iné... FF a APS-C tam nejde o rozdiel v počte Mpix a následnej ostrosti,ide o to že foto z FF vyzerá úplne inak a to nie len po TK kvalite....
hm, asi koli tomu, ze snimac FF ma namiesto snimacich bodov pupavu....
hm, asi koli tomu, ze snimac FF ma namiesto snimacich bodov pupavu....
Nerád Ti zasa oponujem, ale počet MPx nemá s tým naozaj nič dočinenia. Rozdiel vo fotkách bude spôsobený tým, že jeden snímač je FF a druhý APSC z toho vyplývajúcich veci. Bez ohľadu na to, koľko MPix majú...
Stávka 1DS MK2 vs 60D
Myslím že by ma mohli rovno uložiť do truhle
Je to ako pomixované kyslé uhorky s 99% čokoládou a poliaté BBQ omáčkou
PS: Vonia to fajn
Je to ako pomixované kyslé uhorky s 99% čokoládou a poliaté BBQ omáčkou
PS: Vonia to fajn
Tak ja jedu. Čaf
FF a APS-C tam nejde o rozdiel v počte Mpix a následnej ostrosti,ide o to že foto z FF vyzerá úplne inak a to nie len po TK kvalite....
FF a APS-C tam nejde o rozdiel v počte Mpix a následnej ostrosti,ide o to že foto z FF vyzerá úplne inak a to nie len po TK kvalite....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa