Zdravím páni. Chcem sa spýtať možno hlúposť,ale pro fotení v sekvencii je rýchlosť uzávierky viac ako sekunda/fotka. Je jedno či ostrím automaticky alebo manuálne a či mám prioritu clony alebo uzávierky,či úplný manual. Predtým som bol u Olympusu E450 zvyknutý na rýchlosť aj dve fotky za sekundu a pri fotení dynamickeho športu mi unikajú zábery. Takže len otázka, je to normálne u tohto fotoaparátu? Ďakujem!
3 fps,RAW 2fps(5*) -> * v praxi som v RAW dosiahol zaplnenie buffra už po 4 snímkach (s 8GB SHDC class6 kartou Kingston), pri RAW+JPG už po troch so snímaním pomalším ako 2fps
Canon 1000D/1100D ma obmedzenu rychlost snimania pri zapnutom RAW formate. 1100D ma 3fps v JPG a 2 fps v RAW. Do buffra sa zmesti 5 RAW obrazkov a potom sa rychlost spomali podla toho, ako stiha zapisovat na kartu. Ak fotis do RAW+JPG, moze to byt este pomalsie.
rychlosť uzávierky na 1100d
3 fps,RAW 2fps(5*) -> * v praxi som v RAW dosiahol zaplnenie buffra už po 4 snímkach (s 8GB SHDC class6 kartou Kingston), pri RAW+JPG už po troch so snímaním pomalším ako 2fps
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa