Zdravim. Viac menej zacinam s fotenim amatersky a na moje poziadavky uz mi nepostacuje moj digitalny fotacik Olympus (kvalitny, ale uz pre mna slaby). Tak sa chcem spytat na vas nazor na Canon ako znacku vseobecne a aj na tento konkretny model. Cital som tu recenziu a celkom sa mi paci i dizajnovo aj parametrami. Kamaratka ma EOS 1000 D a je dost kvalitny, ale dufam, ze tento je kvalitnejsi. Neviem ako ale kto ma ake skusenosti s Canonom a aky ma nazor na tento model... Chcel by som sa spytat ci je vhodny pre amatera resp. zaciatocnika... Zijem v UK a nakolko tu nie je az take velke cenove diferencovanie medzi EOS 550D a EOS 600D tak by som uvital i nazor, ktory z tychto modelov je pre mna vhodnejsi.... Kto chce lepsie info dam o sebe vediet do spravy ale len tak okrajovo tak by som chcel tento fotak vyuzivat na fotenie ludi, prirody, objektov.... obrovskym plus je pre mna video nakolko ho tiez viem vyuzit... Som uz na 100percent rozhodnuty pre Canon aj pre model len chcem vediet vas hlbsi nazor na tento model a na porovnanie so spomenutou EOS 600D Vopred Dakujem za pomoc
ak chceš skôr taký wildlife/"divejšiu" prírodu, tak canon.. ak chceš také skôr reportáže a tak, tak to skôr nikon.. ešte popozeraj Nikon D5100 a D3200.. ale tak keď hovoríš že si už pre canon, tak asi skôr 600D (oproti 550D má napr. vari-angle > výklopný < displej, čo je podla mňa pri fotení prírody užitočné)
pokial nieje velky cenovy rozdiel medzi 550D a 600D a mozes si v pohode ten rozdiel dovolit bez toho, aby si potom vecsie financne naklady setril na objektive,tak ani nemas co riesit...pokial predsa chces spominany rozdiel usetrit,tak 550 je stale vyborna volba,nemusis sa obavat vyborne ti posluzi
Canon EOS 550D
Chcel by som sa spytat ci je vhodny pre amatera resp. zaciatocnika...
Zijem v UK a nakolko tu nie je az take velke cenove diferencovanie medzi EOS 550D a EOS 600D tak by som uvital i nazor, ktory z tychto modelov je pre mna vhodnejsi.... Kto chce lepsie info dam o sebe vediet do spravy ale len tak okrajovo tak by som chcel tento fotak vyuzivat na fotenie ludi, prirody, objektov.... obrovskym plus je pre mna video nakolko ho tiez viem vyuzit... Som uz na 100percent rozhodnuty pre Canon aj pre model len chcem vediet vas hlbsi nazor na tento model a na porovnanie so spomenutou EOS 600D
Vopred Dakujem za pomoc
www.ephoto.sk/forum/vyhladavanie/?filter=on&q=canon+600d&search_in=topics
www.ephoto.sk/forum/7/9569/canon-500d-alebo-550d/strana-1/
www.ephoto.sk/forum/7/7943/canon-550d/strana-1/
www.ephoto.sk/forum/48/7474/canon-550d-50d-nikon-d3100-ktory-je-najvhodnejsi/strana-4/
www.ephoto.sk/forum/48/9380/menej-je-niekedy-viac/
www.ephoto.sk/forum/7/9389/eos-550d-vs-pentax-k-r/strana-2/
www.ephoto.sk/forum/7/8216/canon-550d-vs-canon-1100d-je-rozdiel-hoden-200/
www.ephoto.sk/forum/7/6692/canon-550d-objektiv-sport-a-fashion/
www.ephoto.sk/forum/1/5101/pentax-k-7-k-x-alebo-canon-550d-nikon-d5000/
www.ephoto.sk/forum/7/6484/nikon-d3100-vs-canon-550d/
www.ephoto.sk/forum/1/4608/nikon-d5000-vs-canon-550d/
www.ephoto.sk/forum/7/8378/canon-eos-550d-vs-canon-600d-vs-nikon-d3100/
www.ephoto.sk/forum/1/4976/mam-kupit-nikon-d5000-alebo-canon-550d/strana-2/
nemas za co
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil