Mam ho aj s doplnkovym gripom ... ergonomia vyborna. So setakom 12-50 idealny cestovatelsky vodeodolny komplet. Na street 12/2.
No a co s nim fotim? To co mi pride do rany. Pouzivam ho ako "all arround" ... mam ho v EDC brasni spolu s infrakom (G1 resp. E-PM1).
Co by som na nom zmenil resp. co mi vadi? Zatial jedina vec : neda sa prerobit na IR. Pricinou je vraj sposob stabilizacie cipu (tvrdia v lifepoxel.com). Zial zistili to az na tom mojom, takze mam teraz OM-Dcka dve
a co beres so sebou radsej m4/3 alebo zrkadlovku ? obmedzuje m4/3 pracu s urcitim druhom fotografie ? (teda okrem IR-foto lebo asi 99% z nas by na to pouzila lacnejsi fotak )
a co beres so sebou radsej m4/3 alebo zrkadlovku ? obmedzuje m4/3 pracu s urcitim druhom fotografie ? (teda okrem IR-foto lebo asi 99% z nas by na to pouzila lacnejsi fotak )
Ako hovoria bratia Rusi "it depends" ... zalezi co idem fotit. Ale aj ked idem robotnikovat a beriem DSLR (dva ks FF), vzdy si pribalim m4/3 na tulanie. Chodit vecer po meste s D3/D700 nie je ziadna vyhra ...
Moj modus operandi je asi nasledovny ... - EDC (every day carry) : OM-D + IR E-PM1 - street, socialny dokument / reportaz : OM-D - sport, robota, zle svetlo : D3s + D700 - podvodnikovanie : D7000 - krajinka : D7000 + IR D80, resp. EDC - VHT (vysokohorska turistika) : E-PM1 alebo XZ-1
Olympus OM-D
takze nemyslim ze ma Pana G5 ten isty
No a co s nim fotim? To co mi pride do rany. Pouzivam ho ako "all arround" ... mam ho v EDC brasni spolu s infrakom (G1 resp. E-PM1).
Co by som na nom zmenil resp. co mi vadi? Zatial jedina vec : neda sa prerobit na IR. Pricinou je vraj sposob stabilizacie cipu (tvrdia v lifepoxel.com). Zial zistili to az na tom mojom, takze mam teraz OM-Dcka dve
Moj modus operandi je asi nasledovny ...
- EDC (every day carry) : OM-D + IR E-PM1
- street, socialny dokument / reportaz : OM-D
- sport, robota, zle svetlo : D3s + D700
- podvodnikovanie : D7000
- krajinka : D7000 + IR D80, resp. EDC
- VHT (vysokohorska turistika) : E-PM1 alebo XZ-1
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre