Ahojte, nenájde sa tu nejaký skúsený fotograf, ktorý fotí firemne akcie, svadby a podobne, ktorý by bol ochotný (za nejaký "úplatok") mi vysvetliť teóriu v skratke? sem tam ísť vyskúšať prax? ďakujem za odpovede alebo rady
Ja by som ju nepodceňoval. Každy mame ine tempo učenia. A podla toho, čo dievčina napisala, ma zamer a to je doležite, lebo vie presne, čo chce dosiahnuť.
... rozhodne nikoho nepodcenujem ... nepratrim medzi tych
... len som chcel maznacit, ze teoria sa da maucit za 2-3 mesiace ale dobry fotograf sa nerodi na strome ... su to vacsinou roky driny kym sa fotograf vyformuje ...
... rozhodne nikoho nepodcenujem ... nepratrim medzi tych
... len som chcel maznacit, ze teoria sa da maucit za 2-3 mesiace ale dobry fotograf sa nerodi na strome ... su to vacsinou roky driny kym sa fotograf vyformuje ...
Nič nie je nemožne a o toyote nebude reklama. Prave to čo by ju brzdilo, by boli tie afirmacie: Nedokažem to, lebo mi to tak všetci vravia.
fotograf učiteľ
...thématicky to zapadá...
Prave to čo by ju brzdilo, by boli tie afirmacie: Nedokažem to, lebo mi to tak všetci vravia.
Prave to čo by ju brzdilo, by boli tie afirmacie: Nedokažem to, lebo mi to tak všetci vravia.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa