A hlavne musis mat PS, ktory podporuje verziu RAW pre tvoj fotak. U novsich modelov je to verzia CS3 a vyssia. Aktualny Camera RAW stiahnes z www.adobe.com.
A hlavne musis mat PS, ktory podporuje verziu RAW pre tvoj fotak. U novsich modelov je to verzia CS3 a vyssia. Aktualny Camera RAW stiahnes z www.adobe.com.
no aj tú som stiahol a aj tak to nejde,normálne dám otvoriť fotku v raw a photoshop mi napíše že to neni správny typ dokumentu.ako sa vo photoshope dostanem k tej camera raw alebo ako to vlastne je?
Camera RAW je plugin, ktory by mal by integrovany od verzie Photoshop CS. Ak mas verziu CS3 tak by ti malo bezproblemov otvorit raw z tvojho fotoaparatu (canon 450D).
taky detailik, mas ten ´camera raw.8bi´ nakopirovany v ´common files´ pre cs3 napr. takto
c:\program files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS3\File Formats\camera raw.8bi
a este detailik mas pscs3 klasicku instalaciu, nie portable verziu?
teraz som sťahoval z adobe.com tak niečo mám...len aj tak mi to nechce tam otvoriť asi je nejak zle nainštalovaný photshop alebo neviem
no ked si stahoval teraz tak mas smolu lebo je tam RAW 5.1...a od verzie 5 je RAWko iba pre adobe CS4.... tu mas link (tu si stiahni 4.6) -> http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4040
niekedy staci citat a aj ujo google tiez pomoze..lebo rady su niekedy na kocku..
Help Photoshop+RAW
Ak ti ho neotvori skus mi ho poslat.. vyskusam
c:\program files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS3\File Formats\camera raw.8bi
a este detailik mas pscs3 klasicku instalaciu, nie portable verziu?
niekedy staci citat a aj ujo google tiez pomoze..lebo rady su niekedy na kocku..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa