ja som mal predplatene DigiFoto ... skusal som aj FotoVideo... ale je tam toho moc malo za tu cenu. A citat si recenzie na fotaky a skla to vazne nepotrebujem. Kazdy casopis by ovela zvysil svoju hodnotu keby to vsetko vynechali...
No veru...PhotoArt na nejaky cas konci..nastastie som toto cislo zastihol v mojej oblubenej predajni, vzdy mavali len 2 kusy :)
Mam ich doma par...je to vyborny casopis, ale ide skor o tvorbu a autorov..ked sa chces priucit niecomu treba hladat inde.
cital som (tu niekde na strankach ephoto) aj o Photo life, co hovorite nan?
Na českom portále fotoaparát.cz ho nemajú podľa dosť nevyberaných útokov na majiteľa časopisu radi. Ide o časopis v majetku pána Karbusického, ktorý sa tým, že ho vydáva stáva tiež dosť subjektívnou literatúrou. Ale z vačšej časti sú nespokojný pokročilí fotografi. Práve začínajúci ho zasa chvália do neba. Ja ho odoberám od jeho zahájenia a nepozerám sa naň až tak kritickým okom. Mne priniesol veľa a rozhodne prinesie dosť zaujímavého pre každého, kto nebazíruje na absolútnej objektivite. On je majiteľ, tak to šije aj na svoju chuť. No holt niektorým sa to veľmi nepozdáva. Za seba môžem odporučiť na 3 /dobrý/.
este je nieco take ako Digitalni foto, stoji dost ale aj dost tam toho je a s om sa cudoval ked som si jedno cislo kupil (hlavna tema Akty a taka dost tiez velka tema o umeleckych fotkach) ze tam boli mozno 2 reklamy co sa tykalo mimo fotenia a mozno 3-5 reklam daco co sa tykalo fotenia takze bez reklam skoro.
no nechcem byt zlym prorokom, ale mozno sa chysta zanik dalsieho foto periodika. Uz totiz septembrove cislo DGR bolo za neznemenu cenu! ochudobnene o mnozstvo stranok. Priznam sa dat 79SKK v starej mene sa mi nechcelo a radsej som si ho prelistoval/precital v Tescu za 5 minut. ;)
Aktualne cislo 10/09 ma uz cenu vyrazne korigovanu pri stale limitovanom rozsahu stranok. Aj som si ho kupil, motivacia tam bola pre mna este aj ina. ;)
General editor vydavatelstva, pan Martin Drobny v editoriale popisal priciny tohoto stavu (personalne a ekon.kriza) a naznacil nove profilovanie sa periodika, do lahsieho tech_life_style magazinu, asi nic pozitivne pre fotokomunitu. Takze tak..
no tak teraz este mozme umocnit ten format na druhu.. :(
ja som si to pár krát kúpil...a predtým to ešte bolo celkom fajn, ale potom to začalo byť také nemastné-neslané....myslím, že je to škoda ale takto sa im to asi oplatí viac keď to bude zamerané na širšiu čitateľskú základňu...
ake periodikum predplatit?
Mam ich doma par...je to vyborny casopis, ale ide skor o tvorbu a autorov..ked sa chces priucit niecomu treba hladat inde.
pekny uspech..
Aktualne cislo 10/09 ma uz cenu vyrazne korigovanu pri stale limitovanom rozsahu stranok. Aj som si ho kupil, motivacia tam bola pre mna este aj ina. ;)
General editor vydavatelstva, pan Martin Drobny v editoriale popisal priciny tohoto stavu (personalne a ekon.kriza) a naznacil nove profilovanie sa periodika, do lahsieho tech_life_style magazinu, asi nic pozitivne pre fotokomunitu. Takze tak..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa