nechcelo by sa par fotografou stretnut?
zacvakali by sme si porozpravali a pokecali niekto by sa naucil nieco nove a tak.
ale chcel by som aby tam bolo viac ludi min 5
tak co?
ja by som asi isla.. ale kedy kde ako :D a pojdem ak pojde epixel :D
tak ze uz nas je slusny pocet
markoe Fotograf77 juro92 cerumenko ePixel amisha
ha a uz nas je 6 takze mozme davat datumy napiste kedy by sa vam to hodilo
a este jedna otazka cez den alebo vecer?
OK, mne ta nedela vyhovuje.. co by sme fotili? , podla toho dohodneme cas.. ci cez den alebo vecer.. Osobne by som isiel cez den... Navrhujem cas napr. o 13:00... A miesto stretnutia... Ak by sme si fotili prirodu tak napr. Koliba, Zelezna studienka... Ak nejake streetky z centra tak asi pri fontane na Hodzovom..
Takze az v Nedelu? OK. . . mozno by sa aj dalsi pripojili:-) z konkurencneho webu :-))))
Pozeral som si na tvojej stranke fotky VIVO stretavok... Vyzera to na dobru partiu ludi.. Chodite celkom pravidelne. Musime si od Vivakov zobrat inspiraciu... Kludne niekoho odtial zober :) Cim viac ludi, o to lepsia zabava :)
Pozeral som si na tvojej stranke fotky VIVO stretavok... Vyzera to na dobru partiu ludi.. Chodite celkom pravidelne. Musime si od Vivakov zobrat inspiraciu... Kludne niekoho odtial zober :) Cim viac ludi, o to lepsia zabava :)
JJ, chodime dost pravidelne. . . niekedy fakt skoro kazdy vikend:-)A vzdy je to o tom, ze si navzajom skusenosti predavame jeden druhemu. . .skusim daco vymysliet a spojime sa viaceri :-)
fotograficke stretko
markoe Fotograf77 juro92 cerumenko ePixel amisha
ha a uz nas je 6 takze mozme davat datumy napiste kedy by sa vam to hodilo
a este jedna otazka cez den alebo vecer?
skus aj ty daco take zorganizovat v kosiciach ;)
TUTO NEDELU by bolo fajne a mohli by ist 4 ludia
tak co poviete na NEDELU po silvestri?
až bude niečo v ke tak pôjdem. Do ba nemusím
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie