Hm..je tu daka baba co rada foti a je z ba ? a nechce sa jej fotit samej ,..
tak medzi vek okolo 16 ,..dik
Pato :o)
Ak som to dal do zleho vlakna soraac
njn, ešte pred chvíľou si mal v profile, že si foťák ideš ešte len kúpiť. Takže bolo jasné, že ti nejde o fotenie :-)
Ale zrejme na to baby moc neleteli, tak si zmenil taktiku v štýle big gear = big dick :-)))
Mimochodom, koľko 16 ročných báb si tak asi číta toto fórum (a nielen toto vlákno)
Kurňa ten pravopis (pýšeš)....a potom v profile čitam aku techniku chalan používa ::::EoS 50D eos 1DS mark 3 5d mark 2 /hasselblad H3D .....Nebude to kozmonaut Bališššš..????
inac mne sa to tiez nezda...ale ved nehlada fotografku s olympusom tak je to asi OK :-D
lol lol lol SAK som ju mal 2m esiace 1 ds mk 3 to ze si idem fotak kupit to som zlenil teras sak lebo profil som si needitoval od kedy som ho spravil ja mam 50d idem asi predat 50d a idem do 5d mk 2
lol lol lol SAK som ju mal 2m esiace 1 ds mk 3 to ze si idem fotak kupit to som zlenil teras sak lebo profil som si needitoval od kedy som ho spravil ja mam 50d idem asi predat 50d a idem do 5d mk 2
citujem: ´Ja neviem tak s babami si lepsie rozumiem no :D´
No podla mna naozaj hlada babu ako kamaratku lebo na fyzicke obšťastnovanie mu je asi blizsi kamarad s 1DS a pichaju si 400/2.8 do ritky...
Niaka baba co rada foti ?
Ale zrejme na to baby moc neleteli, tak si zmenil taktiku v štýle big gear = big dick :-)))
Mimochodom, koľko 16 ročných báb si tak asi číta toto fórum (a nielen toto vlákno)
Som zvedavý na výhovorku v štýle omylom sformátovaného disku, na ktorom si mal fotky :-)
Baláž je kamufláž Bališa.
http://www.birdz.sk/webka/levicok/
To bude ta fotka z Ikea.
No podla mna naozaj hlada babu ako kamaratku lebo na fyzicke obšťastnovanie mu je asi blizsi kamarad s 1DS a pichaju si 400/2.8 do ritky...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa